SGhost Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam takie szybkie pytanie, bede kupowal procesor w proline, wiec i pamieci chciałem kupic tam, pomijam, ze sklep mam pod oknem... prawie ;) Tylko odwieczne pytanie co kupic? cala oferta http://www.proline.pl/sklep.php?g=Pami%EAc...na&wektor=0 moj wybor http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=GEIL+4GB+DDR2+800+KU interesuje mnie tylko 2x2gb Dzieki za odp, najlepiej w tej okolicy cenowej. Czy bede podkrecal? hmm napewno procesor. Procesor 245 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Myślę że, te kingstony są najlepszym rozwiązaniem w tej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Poszukaj na www.ddr2.pl Edytowane 26 Lipca 2009 przez Bartass13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Na ddr2 wybor napewno lepszy niz w pr. Co wziąć sie oplaca z tego ddr2?. Czy ten moj wybor z pr jest taki tragiczny i faktycznie nie ma nic w tym proline? Ten sklep mam pod domem. Kingi to chyba ostatni produkt na jaki bym po patrzyl nie mam do niech zaufania Edytowane 26 Lipca 2009 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Kingi które podałem na pewno są lesze niż geile z 1 posta. Jeżeli chodzi o pr to nic ciekawego nie mają. Napisz PM do ddr2 co ma ciekawego na stanie, pewnie coś Ci poleci. Edytowane 26 Lipca 2009 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartass13 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Ja bym na twoim miejscu dołożył do tych http://ddr2.home.pl/product_info.php?produ...cb2d86ec3f27cd1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Strata pieniędzy na te Mushkiny. Kingstony bądź inne za ~220zł i z tymi samymi parametrami(1066 cl5) są optymalnym wyborem. A jeśli już ktoś chce koniecznie do czystej zabawy w OC to imo kupuje OCZ Blade LV 1200mhz CL5. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Z oferty proline to raczej tylko te kingstony , nie są może nadzwyczajne ale lepsze niż geile i patrioty. Najlepszym wyborem w tych pieniądzach były by goodramy pro 1066 cl5 , ale niestety ich nie mają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGhost Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) dobra kicham na tego proline, zamowie chyba w agito jednak calosc, teraz czy faktycznie te goodramy http://www.agito.pl/pamieci-do-pc/goodram-...?external=ceneo czy moze te "oczy" http://www.agito.pl/pamieci-do-pc/ocz-ddr2...?external=ceneo procek jest tam drozszy tylko o 4zl wiec bym to razem kupil i sie nie rozdrabnial Edytowane 26 Lipca 2009 przez Bogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 ocz są ok , ale w porównaniu z goodramami pro odpadają w przedbiegach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Jeśli proline masz pod nosem, możesz zapytać o KingMax DDR2 2GB 1066 czy są cl5 czy cl6 (wiem, że na stronie jest cl6 ale info ze stronu internetowej nie zawsze jest aktualne). Jeśli cl5 to można je brać pod uwagę. Możesz też zapytać jakie pamięci mają jako OEM, kiedyś kupowałem OEM ddr1 512MB i dostałem Goodram. Kupując Oem 1GB 667MHz dostałem jakiś vram z cl5, chodzą na 840MHz cl4 :) To już jednak loteria. Jeśli byłyby to np goodramy to cena 2x75zł może kusić. Zapytać można zawsze. Twój procesor nie ma aż tak dużych wymagań przy OC co do ramu jak np E8X00 z magistralą 1333MHz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 (edytowane) Kość kingmax'ów 2gb 1066 cl.5 już jakiś czas temu została wycofana z hurtowni przez producenta, 3 miesiące temu pytałem się o nie w proline, nie mają i nie będą mieć. Jedynie można szukać po mniejszych sklepach czy nie mają na magazynach i ewentualnie allegro. Bogos bierz procka i good'y w agito albo proca + kingstony które podałem w pr. Tak właśnie patrze i te gd pro "szału" nie robią, xyperx'y osiągają podobne wartości. Edytowane 26 Lipca 2009 przez master4life Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...