stypi Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam posiadam amplituner Yamaha RX-V357 +SUBWOOFER MAGNAT BETASUB 20 A+ głośniki(z zestawu od yamaha "PRISM cos tam")+DVD Pioneer DV-393 wszystko mam podłączone do karty dźwiękowej SB Live1 24bit analogowo (jack stereo-2xRCA) ogólnie cos ostatnio mi sie dźwięk wali subwoofer gra beznadziejnie, wiec postanowiłem kupic sobie nowa kartę a dokładniej ASUS XONAR DX/XD (jeszcze nie kupiłem) dlatego moje pytanie jak najlepiej to podłączyc bo trochę czytałem ale dalej nic z tego nie wiem czy lepiej analogowo czy cyfrowo? i Czy kupowac ta kartę Xonar? PS: W ogóle dziwnie to wszystko mam podłączone z tylu amplitunera Dzięki za odpowiedzi i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 1. Co to znaczy dziwnie podlaczone? 2. IMHO najlepiej podlaczyc sie cyfrowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...