Gość adas123 Opublikowano 26 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2009 Witam, Mam taki maly problem, tj 4 czerwone diody - nie przechodzi testu. Comfig dfi nf4m 939 3800 x2 :lol2: A-Data Viesta 600Mhz :lol2: Grafa x800gt zasilacz fortron 350 A wiec po kolei. Plyta nie chce przechodzic testu 4 diod. Aczkolwiek raz przeszla wszystkie - raz mi sie udalo. Probowalem na 3 typach pamieci tj 2 kingstony i adata co w temacie - 4 diody. Probowalem przekladac pamiec miedzy slotami, pojedynczo i dual - nic. Probowalem reset cmos - wtedy sie wlasnie udalo i przeszedl test - ale tylko ten jeden raz - pozniej nie skutkowalo. Aha wszystki przewody podlaczone! przy tescie nie podlaczalem klawiatury i innych zbednych bajerow. Do czego jestem pewien to ze pamieci wszystkie na 100% dobre, zasilacz dobry! Ale nie wiem czy to wlasnie nie przez zasilacz? Moze za slaby? Prosze o pomoc / rade! Pozdrawiam adas123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 1. Masz topic o płycie niżej - nie śmieć. 2. W topicu o płycie masz FAQ - czytaj oraz, oczywiście, RTFM!!! 4 diody to procesor! 3. Zasilacz na pewno nie teges? X2 lubi dużo prądu schrupać. 4. Ja chcę te vitesty :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...