proziomek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Witam ostatnio przywieźli mi : Ram : 2x2GB A Data Gaming Edition Płytę : Asrock A770DE Zasilacz : Pentagram 430W Dziś zamawiam : Proca : AMD ATHLON II 245 2x2.9 Grafe : HD4850 Zalman od Gigabyte I mam kilka pytań do tego "czegoś" : 1.Czy ten zasilacz podoła wyzwaniu :] 2.Jak podepnę HDD i DVD na jedną taśmę jak spadnie wydajność dysku w codziennym użytkowaniu i graniu ??? 3.Jak mogę zapobiec spadkowi wydajności na dysku ??? 4.Są jakieś testy tego AMD 245 nigdzie nie znalazłem !!! I to na tyle dzięki za odpowiedź. Edytowane 27 Lipca 2009 przez ULLISSES piekielnie rażący ort w nazwie tamatu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Zasilacz sobie poradzi. TEST Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proziomek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzięki za teścik :] a co z tą wydajnością kolego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Raczej dysk będzie pracował normalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proziomek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ale czytałem wiele tego na necie i ludzie piszą że jak dysk i dvd jest razem na taśmie to HDD zwalnia i wydajność jest do kitu itp... więc opłaca się tak robić bo nie chce tracić cennych FPS'ów na głupim dysku czy odrazu kupić jakąś przejściówkę z ATA na SATA II ??? Nie wiem co o tym myśleć już inni mówią coś innego a inny inaczej nie rozumiem ludzi :] PS. Mam jeszcze jedno pytanie czy jak zainstaluje VISTE home promium to będzie działać mi karta od neta ??? bo producent nie wydał sterowników do Visty tylko do XP to jak je zainstaluje ot będzie ok da się tak wogule? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Nie miałem dysku i napędu na jednej taśmie więc mogę się mylić. Przeczytaj PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proziomek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzięki za INFO Pozdrawiam całą ekipę PUREPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyper_2002 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Błagam, poprawcie tą literówkę w nazwie tematu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Zasilacz to trochę kiepski wybór, marna sprawność :P btw. mam ten sam, tylko nieco wyższy model Edytowane 27 Lipca 2009 przez Trofix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domban214 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Co do wydajnosci dysku i napedu wiem bo mialem:) Dzialalo to normalnie dopoki nie wlozylem plyty - wtedy czuc bylo lekkiego mula Na poczatek zostaw tak i zbieraj na dysk i naped SATA ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...