skrytywebmajster Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam Ile moze kosztowac wykonanie szablony aukcji na allegro? Takie cos jak maja profesjonale sklepy?[+ ewentualnie strona O MNIE] Szukam osoby ktora mogla by mi cos takiego zrobic ale kompletnie nie orientuje sie w cenach ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 W necie jest całkiem sporo darmowych szablonów ;) A jak coś "niedostępnego" ci się bardzo podoba to wystarczy wejść w źródło strony i już masz szablon - pod warunkiem rzecz jasna, jeśli CSS nie jest zdefiniowany w osobnym pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 A jak coś "niedostępnego" ci się bardzo podoba to wystarczy wejść w źródło strony i już masz szablon - pod warunkiem rzecz jasna, jeśli CSS nie jest zdefiniowany w osobnym pliku.chciałbym zauważyć, że to jest złodziejstwo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrytywebmajster Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 I do tego plagiat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Tak, tak - macie rację, przepraszam - ja zły. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=fr...mp;aq=f&oq= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...