oscar71 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Witam Mam pytanko czy ta płyta Gigabyte GA-MA770-DS3 AMD 770 (rev.1.0) obsłuży ten procek: AMD ATHLON II X2 250 socket AM3 BOX 4000 MHz bo do końca nie jestem pewien ponieważ na stronie Gigabyte w obsłudze procesorów dla tej płyty w(rev.1.0) nie ma ATHLONA II natomiast w (rev.2.0) jest obsługiwany . Pytam bo jestem zainteresowany kupnem tego procka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskar777 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Raczej jak nie ma to nie będzie obsługiwał, choć nie wiem do końca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Możliwe, że procesor będzie działał i będzie widziany jako nieznany procesor, ale ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował. Rev2 tej płyty jest wyposażona w nowszy SB. Najlepiej napisz do Gigabyte czy Twoja płyta obsłuży ten procesor. Phenomy II na niej działają, więc Athlony II też powinny, bo to prawie to samo.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek66a Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Czy ktoś może się pochwalić ,że udało mu się uruchomić na tej płycie (GA MA770 DS3 rev1,0) tego AMD Athlon II2 250? Mam tą pł. ; padł mi proc i co w nią włożyć taniego i sensownego do 250zŁ? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 skoro nie ma go w cpu support to nie obsłuży nie ma co się łudzić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bond2 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Wczoraj kupiłem Athlona II X2 250 i byłem pewien że mam rev 2.0. Wsadziłem procka i niestety komp się nie odpalił, okazało się że mam 1.0. Zaktualizowałem więc bios do ostatniej wersji, odpaliłem ponownie, komp odpalił się i wygląda na to że wszystko działa. Procek w WIN XP wykrywa poprawnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...