menycrew Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Witam, Próbuje zwiększyć partycje C zabierając miejsce z dysku D ( robie to programem GParted), no i ok miejsce z dysku D wzięte no ale jak to wolne miejsce przydzielić do dysku C ? w ogóle się nie da tego zrobić... ciągle pisze max size 6260 MB a powinno się dać ok 8980 MB Zobaczcie: Edytowane 27 Lipca 2009 przez menycrew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Wprawdzie nie widać całego okna, ale sądząc z tego obrazka, to Ci się raczej nie uda. Powody są 2: 1. Wydzielone 2GB jest za partycją "GRY", a jeśli dobrze Cię zrozumiałem, to chcesz je podpiąć pod C. 2. Nawet jak by było przed partycją "GRY", to jest jeszcze kwestia partycji - C to podstawowa, reszta to dyski logiczne na partycji rozszerzonej. Chociaż akurat z tym GParted chyba sobie radzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menycrew Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Zobacz ten obrazek: To napisz wszystko co mam zrobić po kolei aby się udało. Bo ja pierwszy raz robie takie coś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...