fiskomp Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Witam. Mam problem z nakładką MyIE2, za "chiny ludowe" nie mogę uzyskać polskiej litery "ś" przy współpracy z tą nakładką. Po naciśnięciu tej kombinacji klawiszy(P-alt+s) otwiera mi się okno zapisu strony. Już próbowałem wszystkiego (różne instalki) i nic z tego, czy komuś się udało rozwiązać ten problem (o ile taki miał), jeżeli tak please pomóżcie bo całkiem fajniusia ta nakładeczka, a z tym bug'iem to niestety nie do użytku. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 nie mam pojęcia ale inna przeglądrka :) może ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 u mnie normalnie to dziala... podaj mi maila albo napisz na GG to udostepnie swoj plik z jezykiem polskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...