Skocz do zawartości
Glazek

DDR TwinMos 400 MHz

Rekomendowane odpowiedzi

co sie smiejecie?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::

hyhy :]

pojda na tej czestotliwosci :)

tylko nie wiem na jakich timingach...zalezy od szczescia :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja slyszalem ze te pamieci to jada max na 333 MHz. Przykro mi, ale musisz kupic radiatory na pamieci bo jak nie to ci sie potopia plastki w calej obudowie :), a najgorzej bedzie jak masz w podstawie obudowy dziury do lepszej wentylacji. Wtedy wszystko zacznie wyplywac dolem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecej pierdzielenia juz nie mozna bylo ? :x

Facet sie pyta konkretnie, i nie bezpodstawnie, bo wiele RAMow nie chce chodzic na swoich taktowaniach.

Mam osobiscie 2 x 256MB TwinMOS-ow, na M-Tec 5,0ns

Chodza na 400 na 6-3-3-2,5

Bez radiatorow, Vmem 2,77 (chyba)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie on jest poczontkujący (10postów). Ja naprzykład jak mówie ludziom z którymi studiuje że kręce sprzęta to sie dziwią, a jak powiedziełem o WC to myśleli że to wał. Troche wyrozumiałości maniacy:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

a zebyscie widzieli mine kobiety ze sklepu z akcesoriami do ogrodka [oczka wodne i takie tam] gdy  sie  spytalem czy pompka jest cicha, bo chce w wakacje zrobic chlodzenie woda kompa :D

Eee tam najlepsza jest mina sprzedawcy na giełdzie po takim dialogu:

- Dzień dobry, potrzebuję jakiejś dobrej nagrzewnicy.

- Ale do jakiego samochodu?

- W sumie obojętnie - potrzebuję do chłodzenia komputera.

- 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

a zebyscie widzieli mine kobiety ze sklepu z akcesoriami do ogrodka [oczka wodne i takie tam] gdy  sie  spytalem czy pompka jest cicha, bo chce w wakacje zrobic chlodzenie woda kompa :D

Eee tam najlepsza jest mina sprzedawcy na giełdzie po takim dialogu:

- Dzień dobry, potrzebuję jakiejś dobrej nagrzewnicy.

- Ale do jakiego samochodu?

- W sumie obojętnie - potrzebuję do chłodzenia komputera.

- 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

To i tak cienko ja was wszytskich bije.

Mina sprzedawcy/seriwsanta w serwisie lodówek po rozmowie :

- Dzień dobry ,potrzebuje jakiś mocny kompresor powyżej 300W najlepiej 1KM jezeli macie

- Nie Nie to nie u nas nie posiadamy az tak mocny kompresorów nie montuje sie w lodówkach ,a mozna wiedziec po co to panu?

- do chłodzenia komputera

I tu jego mina była mistrzostwem świta zaczol dopytywac sie jak to a jak mu juz powiedzialem ze nie uzywa sie regulatorów i wsyztsko robione jest tak akby izolować skraplajaca sie pare i regulatorw nie ma takich jak w lodówkach majacych zachować stale ujemne temp to juz całkowicie wymiękł :D i zapytał z zaciekawieniem : "to co to za komputer??"

Nastepnym razem gdy bylemw tym sklepie/seriwsie juz mnie rozpoznawano :D i wiedzieli ze do chlodenia komputera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...