Glazek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Kupilem Athlona Xp 1700+ i chcialbym go puscic na FSB 200 Mhz ale czy te pamieci to wytrzymaja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Sama nazwa, model sugerują ze jest to ich domyślna czestotliwosć pracy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 8O :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. trzymajcie mnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 A kto to wie :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 no ba na luzie!!!!!!!!!!!!!!!! przeciez to 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 ja bym sie bal, a co jak sie spala diody w obudowie ??? podobno przy fsb 200 to czesta usterka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 co sie smiejecie?? :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:: hyhy :] pojda na tej czestotliwosci :) tylko nie wiem na jakich timingach...zalezy od szczescia :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Heh, mój kumpel ma samsungi 333 które nie chodzą na 166 :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Heh, mój kumpel ma samsungi 333 które nie chodzą na 166 :P. logicznym wydaje sie byc, ze takie cos sie reklamuje!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja mam farta, moje SDR 133 chodzą na 133 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja mam farta, moje SDR 133 chodzą na 133 :Pmoje ddry 333 chodza na 333 :P :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a moje ddr 333 chodza na 185fsb a nie wiem jak dalej :P :P :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertolek Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 A ja slyszalem ze te pamieci to jada max na 333 MHz. Przykro mi, ale musisz kupic radiatory na pamieci bo jak nie to ci sie potopia plastki w calej obudowie :), a najgorzej bedzie jak masz w podstawie obudowy dziury do lepszej wentylacji. Wtedy wszystko zacznie wyplywac dolem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Wiecej pierdzielenia juz nie mozna bylo ? :x Facet sie pyta konkretnie, i nie bezpodstawnie, bo wiele RAMow nie chce chodzic na swoich taktowaniach. Mam osobiscie 2 x 256MB TwinMOS-ow, na M-Tec 5,0ns Chodza na 400 na 6-3-3-2,5 Bez radiatorow, Vmem 2,77 (chyba) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ludzie on jest poczontkujący (10postów). Ja naprzykład jak mówie ludziom z którymi studiuje że kręce sprzęta to sie dziwią, a jak powiedziełem o WC to myśleli że to wał. Troche wyrozumiałości maniacy:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 Ta moje infineony 333 nie chcialy isc na 280 nawet z wiekszym napieciem (chodzi oczywiscie o stabilna prace). A to ze teraz moje 333 chodza na 410 to inna bajka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a zebyscie widzieli mine kobiety ze sklepu z akcesoriami do ogrodka [oczka wodne i takie tam] gdy sie spytalem czy pompka jest cicha, bo chce w wakacje zrobic chlodzenie woda kompa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a zebyscie widzieli mine kobiety ze sklepu z akcesoriami do ogrodka [oczka wodne i takie tam] gdy sie spytalem czy pompka jest cicha, bo chce w wakacje zrobic chlodzenie woda kompa :D Eee tam najlepsza jest mina sprzedawcy na giełdzie po takim dialogu: - Dzień dobry, potrzebuję jakiejś dobrej nagrzewnicy. - Ale do jakiego samochodu? - W sumie obojętnie - potrzebuję do chłodzenia komputera. - 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 a zebyscie widzieli mine kobiety ze sklepu z akcesoriami do ogrodka [oczka wodne i takie tam] gdy sie spytalem czy pompka jest cicha, bo chce w wakacje zrobic chlodzenie woda kompa :D Eee tam najlepsza jest mina sprzedawcy na giełdzie po takim dialogu: - Dzień dobry, potrzebuję jakiejś dobrej nagrzewnicy. - Ale do jakiego samochodu? - W sumie obojętnie - potrzebuję do chłodzenia komputera. - 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O To i tak cienko ja was wszytskich bije. Mina sprzedawcy/seriwsanta w serwisie lodówek po rozmowie : - Dzień dobry ,potrzebuje jakiś mocny kompresor powyżej 300W najlepiej 1KM jezeli macie - Nie Nie to nie u nas nie posiadamy az tak mocny kompresorów nie montuje sie w lodówkach ,a mozna wiedziec po co to panu? - do chłodzenia komputera I tu jego mina była mistrzostwem świta zaczol dopytywac sie jak to a jak mu juz powiedzialem ze nie uzywa sie regulatorów i wsyztsko robione jest tak akby izolować skraplajaca sie pare i regulatorw nie ma takich jak w lodówkach majacych zachować stale ujemne temp to juz całkowicie wymiękł :D i zapytał z zaciekawieniem : "to co to za komputer??" Nastepnym razem gdy bylemw tym sklepie/seriwsie juz mnie rozpoznawano :D i wiedzieli ze do chlodenia komputera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...