Rosio Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 kurcze przeszukalem wieksza czesc archiwmum o tych klejach ale nie dowiedzialem sie czy pozostaje po nich slad na pamieciach grafy/ramu . Na probe nalalem troche kropelki na stara karte ale nawet nie moge tego zmyc nie mowiac juz o sprawdzeniu czy pozostaja jakies slady 8O . Czym zmyc kropelke najdokladniej? Moze zamiast kropelki po rogach dac po rogach kleju thermopoxa a na srodek paste tylko czy ten thermop. tez schodzi bez sladu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? i co z napisami na kosciach, nie sa scierane przez ten specyfik? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? Raz użyłem czegoś takiego na pomalowanej zaślepce i troche rozmiękcza plastik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? Raz użyłem czegoś takiego na pomalowanej zaślepce i troche rozmiękcza plastik.bo to nie jest do plastiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? i co z napisami na kosciach, nie sa scierane przez ten specyfik? wszystko zostaje jak przed nalozeniem kleju zadnego sladu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 mozesz podac SNAP dokladna nazwe tego czegos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? Raz użyłem czegoś takiego na pomalowanej zaślepce i troche rozmiękcza plastik.bo to nie jest do plastikuA niby na kościach pamięci niema plastiku??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 IMHO - nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? Raz użyłem czegoś takiego na pomalowanej zaślepce i troche rozmiękcza plastik.bo to nie jest do plastikuA niby na kościach pamięci niema plastiku???moze na twoich jest plastki :lol: rosio ten zel nasywa sie SCANSOL 0,5l :wink: puszka kolo 10 zeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ja 'sciagam" super glue zelem do oczyszczania powierzchni z farby itp ... to jest w puszce cos jak od farby kupisz w makrecie budowlanym wszystko schodzi w 100% i nie ma zadnego sladu, tzn nie ma np rozjasnien jakis na kosciach czy cos podobnego? Raz użyłem czegoś takiego na pomalowanej zaślepce i troche rozmiękcza plastik.bo to nie jest do plastikuA niby na kościach pamięci niema plastiku???moze na twoich jest plastki :lol: rosio ten zel nasywa sie SCANSOL 0,5l :wink: puszka kolo 10 zeta hmm. Na kazdych jest plastik tylko w tej chwili nie pamiętam jego nazwy. Ale to i tak plastik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...