jareqsz Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Witam Poszukuje programu dzięki któremu byłoby możliwe odcztanie szczegółowych informacji o procesorze (jeśli tak owy program w ogóle istnieje) takich jak seria produktu, tydzień, rok produkcji itp. Poszukuje takiego programu ponieważ potrzebne mi są te informacje, a nie za bardzo mam możliwość odczytu ich bezpośrednio z procesora. Byłbym wdzięczny za każdą sugestie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karllo15 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) a spróbuj EVEREST z tego co widziałem ma dużo opcji, może tam to znajdziesz... Edytowane 28 Lipca 2009 przez karllo15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 nie ma możliwości odczytania tych info przez program , jedynie fizycznie odczytanie ich z rdzenia/czapki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...