Bizon87 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Elo, mam problem z kompem z sygnatury. Jak go włączam to nie startuje, jak już się uda włączyć to nie wchodzi do biosu, albo przy ładowaniu windy się restartuje. Nie mam zielonego pojęcia co może być przyczyną. Nie mam możliwości sprawdzenia poszczególnych komponentów na innym kompie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawloHT Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Wyczyść CMOS. Podłącz spikera do płyty. Wygląda to na problem z pamięcią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Stawiam na RAM albo zasilacz. Jak nie masz możliwości przetestować w domu czy u kogoś to kompa pod pachę i do serwisu. Online cudów nie zdziałamy, bez sprzętu tym bardziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizon87 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Wziąłem rozłożyłem i złożyłem kompa na nowo, i jak na razie się włączył i działa net... ale zobaczę jak długo. Dzieki ze help znowu nie działa, a jak się włączy to blue screen po chwili. Więc to pewnie ram? Edytowane 28 Lipca 2009 przez Bizon87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Takich tematów były tysiące a nawet setki. Poza tym jest przyklejony temat o tym. Poszukaj, poczytaj i nie zaśmiecaj forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...