Oscarek Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 (edytowane) Cześć! Komputer: Procesor - Intel 4 2.8 GHz Płyta główna - ASRock P4i45E Zasilacz - Codegen 300W Pamięć - DDR 1 512 333MHZ cl 2.5 firmy Seitec Karta Grafiki - nVIDIA GeForce FX 5200 Powiedzcie mi czemu mi się tak dzieję, że jak włącze komputer i wszystko ok ale jeśli go wyłącze i zostawie na listwie włączonego i jak chce za 15min powiedzmy go włączyć to pojawia mi się błąd bad pool caller... Zasialcz wymieniałem, baterię też wymieniłem, bo BIOS nie trzymał i teraz jest ok ale coś jest dalej nie tak... Może grafika z Ramem? Macie jakieś pomysły??? Dzięki z góry za pomoc!!! Edytowane 28 Lipca 2009 przez Oscarek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Sprawdź ram Memtest86+ pod dosem oraz jeszcze raz zmień zasilacz na coś markowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oscarek Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Sprawdź ram Memtest86+ pod dosem oraz jeszcze raz zmień zasilacz na coś markowego :) No ale dziwne by to było, ponieważ RAM powinien być dobry jeśli wcześniej było z nim ok a teraz nagle by przez to coś nie chodziło? Myślę, że wezmę inny zasilacz (kolejny) i sprawdzę czy też będzie się to działo. Sprawdzę również pamięć i zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...