bielski Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 witam mam dysk pod usb od WD (jakis tam 500giga :P ). dostalem go zeby na niego cos zgrac. podłączam, chwile czekam, instaluje sie po czym wylancza sie i tak w koło. dodam ze u innych osob dysk dziala bez problemu. z innymi urzadzeniami usb nie mam takich problemow. z gory dzieki za pomoc. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Zmień kabel, gniazdo usb, najlepiej na to co jest ezpośrednio na mobo. Dysk 2,5 czy 3,5 cala? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 jeśli to dysk 2.5 cala, to pewnie zasilanie nie wyrabia. Trzeba zmienić port i/lub podłączyć drugi przwód zasilający. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 dysk 2.5 cala. malutki i cieniutki. zmiana portu nie pomaga a zasialania nie mam jak podpiac bo nie ma nawet tam wejsaci na nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 przewód usb mini - 2x USB wystarczy aby poprawnie zasilać taki dysk. Podpinaj go do płyty głównej z tyłu, nie z przodu do obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 jest podlaczony z tylu i dalej to samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 29 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2009 Masz taki przewód? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...