grzechu123 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Witam, Jak w temacie, moglibyście doradzić, który monitor wybrać? Głownie do oglądania filmów i gier. Z jednej strony IIYAMA ma 24 cale ale gorszą matryce, z drugiej DELL ma lepszą matryce ale 22 cale, i teraz co wybrać? Pozdrawiam! Edytowane 30 Lipca 2009 przez grzechu123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja bym brał Dell bo jest na IPS, bardzo szybkiej, także do gierek super się sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu123 Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 ok, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Też bym wybrał jakość ( DELL 2209WA na IPS ) nie wielkość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu123 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Na biurku jest już DELL. Ani trochę nie żałuję, świetny monitor. Pozdro! Edytowane 31 Lipca 2009 przez grzechu123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Mam pytanie dotyczące Della. Wiem, że każdy ma własne zdanie ale właśnie o to mi chodzi. Mam możliwość kupna Della 2209WA poniżej 1000zł. W Polsce, z polską gwarancją itd. Jest mały szkopuł. Nie będę mógł go przetestować przed zamówieniem (zamawiam bezpośrednio u producenta). Zresztą w Poznaniu i tak nigdzie go nie można obejrzeć :/ Jak wysokie jest ryzyko w przypadku 2209WA, że wpadnie mi bubel? Co byście zrobili na moim miejscu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) IMO możliwość trafienia bubla z IPS jest większa niż na innych matrycach. Jak kupno na odległość, to w razie czego masz możliwość zwrotu w ciągu 10 dni. Ja bym wziął, zwłaszcza że serwis Della jest dosyć dobry ( jak Ci się trafi padaka, to wymiana nie powinna stanowić problemu ). Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez toms83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...