dupcengier Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Czesc,poszukuje jakiegos programu do dzielenia partycji,prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 30 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2009 Zarządzanie dyskami w windowsie ? Google się znowu popsuło ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupcengier Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) Zarządzanie dyskami w windowsie ? program+do+dzielenia+partycji&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl%3a%6ffficial&client=firefox-ano sie psuje i to czesto :) wiec wolalem sie tu zapytac :) hmm zainstalowalem Acronis Disk Director 10.0 Suite PL i Paragon Hard Disk Manager 2009 Pro,hmm i za chiny ludowe nieda rady zmienic rozmiaru partycji systemowej ,da sie to jakos zrobic?czy partycja systemowa jest nie tykalna dla tego typu programow??? Edytowane 31 Lipca 2009 przez dupcengier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnapapa Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam. Programów które wymieniłeś akurat nie znam,być może nie chcą załapać bo są to wersje trialowe. Ja na Viście używam z powodzeniem darmowego Easeus Partition Master. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechu21 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 hmm i za chiny ludowe nieda rady zmienic rozmiaru partycji systemowej ,da sie to jakos zrobic?czy partycja systemowa jest nie tykalna dla tego typu programow??? Ja bym spróbował GParted:http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&...;GParted+0.4.55 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dupcengier Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam. Programów które wymieniłeś akurat nie znam,być może nie chcą załapać bo są to wersje trialowe. Ja na Viście używam z powodzeniem darmowego Easeus Partition Master. hmm to są pełne wersje,sprawdze te inne programy,o których piszecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja bym proponował skorzystać z jakiejś aplikacji, która startuje z CD. Przy włączonym systemie trudno jest zmieniać rozmiar partycji, na której system się znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Ja bym proponował skorzystać z jakiejś aplikacji, która startuje z CD. Przy włączonym systemie trudno jest zmieniać rozmiar partycji, na której system się znajduje.Windowsowe programy nie robią tego przy wlączonym systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...