Skocz do zawartości
Glazek

Samsung 400 Mhz (CL3) vs TwinMOs 400 Mhz (CL 2,5)

Rekomendowane odpowiedzi

Ktora z tych pamieci bedzie miala lepsza wydajnosc na plycie Soltek 75FRN2-L z Athlonem XP 1700+ i z FSB 400Mhz  ?

Te samsungi to niezły szajs. Podejżewam że wszystkie pamięci nawet 333MHz są szybsze od tych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktora z tych pamieci bedzie miala lepsza wydajnosc na plycie Soltek 75FRN2-L z Athlonem XP 1700+ i z FSB 400Mhz  ?

Te samsungi to niezły szajs. Podejżewam że wszystkie pamięci nawet 333MHz są szybsze od tych.

DOKŁADNIE.....SAMSUNG NIEMA OSTATNIO DOBRYCH NOTOWAŃ :(

MOIM ZDANIEM BIERZ TWINMOSY.....MAM CO PRAWDA TWINMOSY (Mtec)333 I CHODZĄ SPOKO NA 400 :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DOKŁADNIE.....SAMSUNG NIEMA OSTATNIO DOBRYCH NOTOWAŃ :(

MOIM ZDANIEM BIERZ TWINMOSY.....MAM CO PRAWDA TWINMOSY (Mtec)333 I CHODZĄ SPOKO NA 400 :D :D

ja mam samsungi 333 i jadą na 400 spoko i to przy cl2 bez ruszania zasilania więc czy to szajs? trudno powiedzieć. zresztą i tak na wakacjach może z usa dorwę 2x512 OCZ 480MHz :) i na mojego nf7s będzie luz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mam samsungi 333 i jadą na 400 spoko i to przy cl2 bez ruszania zasilania więc czy to szajs? trudno powiedzieć. zresztą i tak na wakacjach może z usa dorwę 2x512 OCZ 480MHz :) i na mojego nf7s będzie luz :)

nie mówimy tutaj o samsungach 333 tylko o tych 400 cas 3.

Każdy dobrze wie że samsung robił kiedyś czasami świetne pamięci. TCB3 kreciły sie spox nawet na 220MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mówimy tutaj o samsungach 333 tylko o tych 400 cas 3.

Każdy dobrze wie że samsung robił kiedyś czasami świetne pamięci. TCB3 kreciły sie spox nawet na 220MHz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...