TrueLove0700 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Witam, szukalem juz wszedzie, ale nie moge znalesc sterow do mojej karty. Nie wiem nawet dokladnie jaka to jest karta, jest na niej napisane tylko "His 0RC5-15-A RC5H0100P 256MB LF0804B" Pomozcie prosze . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Aby się dowiedzieć jaka to karta uruchom GPU-Z. Tak czy inaczej będziesz musiał ściągnąć sterowniki ATI, http://game.amd.com. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLove0700 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 (edytowane) wiec tak, juz wiem jaka to karta, jest to radeon x1650Pro. Sciagnelem do tego juz stery, ale tu kolejny blad :/ Przy wlaczaniu kompa wyskakuje komunikat i komp dalej nie rusza.. :/ Out of range HF: 13.4KHY VF: 60.0Hz Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 Popraw to: "Sciagnelem". Uruchom komputer w trybie awaryjnym i usun karte graficzna w menadzerze urzadzen. Zainstaluj sterowniki w trybie normalnym, ustaw poprawna rozdzielczosc i odswiezanie dla Twojego monitora oraz zainstaluj sterowniki od monitora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLove0700 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 okej, ale napisz jak uruchomic w trybie awaryjnym? To mi sie stalo podczas instalacji karty, wymagano ponownego uruchomienia i juz sie nie wlacza ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Naucz sie korzystac z internetu, wystarczy wpisac w google: tryb awaryjny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...