aqlla Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 ma ktos lub testowal takie pamiatki? kingston/hynix KVR333X64C25/256 PC2700 333 CL2.5 otoz u mnie wyglada to tak ida synchro w dual na 166 przy timingach 7-3-3-2.5 a juz przy ustawieniu turbo czyli 6-2-2-2.5 komp nie wstaje nawet przy napieciu 2,9 na 200 ida przy timingach 8-4-4-3.0, przy 7-3-3-3.0 komp takze juz nie wstaje tak wiec pamiatki chyba do bani ale moze ktos z was ma takie i osiaga dobre wyniki na nich? nie wiem czy je wymieniac na inne czy narazie te pomeczyc i jeszcze jedno pytanie, mam je wlozone w gniazdo 1 i 2, czy jest szansa i cos da jak bym je wsadzil w 2 i 3 czyli wylaczyl dual, jest sens probowac czy to nic nie pomoze? jak to bedzie sie odnosilo do wydajnosci? thx za jakas pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 MOje kingstony na winbondach juz lepiej chodzą :) Wymień koniecznie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 masz moze jakies konkretne propozycje na jakie wymieniac? moze twinmosy albo inne kingstony? bede mial mozliwosc ich wymiany ale musze gosciowi powiedziec dokladnie jakie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 masz moze jakies konkretne propozycje na jakie wymieniac? moze twinmosy albo inne kingstony? bede mial mozliwosc ich wymiany ale musze gosciowi powiedziec dokladnie jakie chce twinmos pc3200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Kingstone zszedl na psy. Ostatnio testowalem 3 rozne pary 256 i wszystko o dupe potluc. Zamien to na TwinMosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aqlla Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 oki zamienie na twinmosy ale to maja byc na Mtec'ach czy jakiekolwiek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 oki zamienie na twinmosy ale to maja byc na Mtec'ach czy jakiekolwiek?Obecnie mam Twinmosy 512 MB PC400 na hynix'ach Synchro 12x200 6-3-3-2.0 na 2,7 V - tu ciekawostka musiałem mocno zająć się chłodzeniem Epox'a bo na początku tak to nawet na 166 MHz nie chciały chodzić. A więc konieczne było na SB i NB radiator z wentylatorkiem, radiator na mosfety i na to wszystko dmucha jeszcze jeden wentylator :( - już wiem, że czeka mnie wydatek na porządne WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 6 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2003 masz moze jakies konkretne propozycje na jakie wymieniac? moze twinmosy albo inne kingstony? bede mial mozliwosc ich wymiany ale musze gosciowi powiedziec dokladnie jakie chce no mozesz poszukać kingstonów na kościach WONBOND, zajebiste są, jak chcesz to poszukaj testu na googlech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 ja mam TwinMOS'y na m'tec'ach 6.0ns i nie narzekam - aktualnie mam fsb200 5-3-3-2cl na2,7v max szły coś w okolicy fsb 220 na cl2,5 czyli i tak niezle... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 To faktycznie te TwinMOSy ladnie smigaja... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 a co powiecie o elixirach 333 cl2.5 ? czy pójdą jakoś wyżej np na cl2 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 7 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2003 chyba z choinki spadłeś jak wogule pujdą na (a na 99% nie) 166 mhz CL2 i 2.9V :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Kingstone zszedl na psy. Ostatnio testowalem 3 rozne pary 256 i wszystko o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> potluc. Zamien to na TwinMosyMówi się że kingston taki dupny, ja mam kostke na kościach kingstona i pięknie śmiga. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 Kingstone zszedl na psy. Ostatnio testowalem 3 rozne pary 256 i wszystko o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> potluc. Zamien to na TwinMosyMówi się że kingston taki dupny, ja mam kostke na kościach kingstona i pięknie śmiga.to juzwiemy :) ja mam na wibondach i też pięnie śmiga :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ridczak Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 chyba z choinki spadłeś jak wogule pujdą na (a na 99% nie) 166 mhz CL2 i 2.9V :) Ha, mam takie i chodza u mnie stabilnie na 166@CL2-2-2-6 na 2,6V :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 4 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2003 jak chcesz kupic pamieci to ja mam do sprzedania... wejdz na gielde... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...