Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Więc tak gry gram w rózne gry działają normalnie.. przy włączaniu gry z lutego 2009 wyskakuje mi błąd http://img232.imageshack.us/i/zdjcie002s.jpg/ jak to naprawic? monitor LG Flatron F720B Komputer 4gb ram , Asus Radeon hd 4850 , Proc Amd 2,9GHZ xII rozdzielczosc 1024x 768 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gra pewnie domyśłnie uruchamia się w zbyt dużej rozdzielczości. Musisz uruchomić (jeśli można) panel konfiguracyjny gry lub pogrzebać w plikach konfiguracyjnych gry, rejestrze i zmienić rozdzielczość na 1024 x 768. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Gra pewnie domyśłnie uruchamia się w zbyt dużej rozdzielczości. Musisz uruchomić (jeśli można) panel konfiguracyjny gry lub pogrzebać w plikach konfiguracyjnych gry, rejestrze i zmienić rozdzielczość na 1024 x 768. w rejestrze czyli gdzie? bo w plikach gry nic nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 (edytowane) Rejestr - regedit.exe. Przeszukaj lepiej google pod kątem tej gry i zmiany rozdzielczości. W menu start masz tylko jeden sktór z tej gry? nie ma jakiegoś skrótu to setupa? Poza tym, jest na forum dział gry, tam jest temat o tej grze i w nim zapytaj. Edytowane 1 Sierpnia 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Rejeste - regedit.exe. Przeszukaj lepiej google pod kątem teej gry i zmiany rozdzielczości. W menu start masz tylko jeden sktór z tej gry? nie ma jakiegoś skrótu to setupa? Poza tym, jest na forum dział gry, tam jest temat o tej grze i w nim zapytaj. w starcie nic nie ma z ustawieniami gry , równiez nie ma jej w kategori gry na forum , chodzi mi o gre Clutch aka Armageddon Riders (TPTB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 w starcie nic nie ma z ustawieniami gry , równiez nie ma jej w kategori gry na forum , chodzi mi o gre Clutch aka Armageddon Riders (TPTB) Czy to ta gra? Link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vauno Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 tak mozesz powiedziec, jak zmienic rozdzielczosc w rejestrze bo jestem zielony;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Nie mam tej gry więc nie wiem w jakim to jest kluczu. Można szukać gałęzi tej gry a potem wartości odpowiedzialnej za rozdzielczość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Grałem w naprawdę wiele gier i pierwszy raz słyszę o zapisywaniu ustawień gier w rejestrze. Ja bym raczej poszukał wymuszenia odświeżania w sterownikach grafiki dla trybu Direct3D. A ustawienia rozdzielczości muszą być w grze lub w oddzielnej aplikacji konfiguracyjnej. Zresztą jest temat o tej grze zapewne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Starsze gry tak mają, zwykle te pisane pod win 95/98 - właśnie pykam w Homeworlda :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...