Świder Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Chciałbym :D Narazie z Owsem kolekcjonujemy sprzęt... "Odkryliśmy", że Abit KT7 ma idento sekcje zasilania vcore, więc może służyć za zamiennik... jeśli macie takie dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Chciałbym :D Narazie z Owsem kolekcjonujemy sprzęt... "Odkryliśmy", że Abit KT7 ma idento sekcje zasilania vcore, więc może służyć za zamiennik... jeśli macie takie dajcie znać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natan33 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 Jak to nie działa? Wszystko działa ;] Ciesze się, że ten biosik się tak ładnie sprawuje :) Chyba kiedyś zrobie jakiś porządek na swoim ftp ;] No i jeszcze z Owsem sprawdzamy czy daje coś dolutowywanie brakujących kondensatorów... w najbliższym czasie zrobimy step by step jak zrobić nowego moda :D Oraz w niedziele będziemy przelutowywali chipsety :D z NF7-S do NF7... zobaczymy czy SoundStorm będzie działał :> Będziecie przekładać chipsety???Dua klasa jak dla mnie/też chciałbym tak sobie pogrzebać sama przyjemność...życzę powodzenia-jestem ciakawy czy to się wam uda.. :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 no a koledzie kiedys na gf4600 creativa nie umieli pamieci przelutowac to juz wiem do kogo ma sie zglosci ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 jak Wy to chcecie zrobic przeciez mobo ma wiele warstw itd Polak POTRAFI !!! :twisted: Daj im sie wykazać, Ja kibicuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David_69 Opublikowano 11 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2004 jak Wy to chcecie zrobic przeciez mobo ma wiele warstw itd Polak POTRAFI !!! :twisted: Daj im sie wykazać, Ja kibicuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Nom, Hardcore pełna gęba :twisted: Od tego wydażenia szielą nas już tylko godziny :lol: no a koledzie kiedys na gf4600 creativa nie umieli pamieci przelutowac to juz wiem do kogo ma sie zglosci ;)Ja już twinmoski swoje musiałem przylutować na nowo bo kostki poodpadały wmiedzyczasie :twisted: Ale niestety ich pcb napęczniało i prawdopodobnie nie styka w wielu miejscach. Lutowane tronasformatorówką zwykłą, z cienkim grotem. Opalary jeszcze nie miałem. Teraz ogołacam NF7 jedną (Socket, AGP PCI DIMM Porty -> wszystko), zostało jeszcze troche drobiazgów. Może foty będą Jeżeli idzie o moda, to uchylę rąbka... chodzi o zasilanie sekcji Vdimm na nf7 z 5V a nie z 3.33V [narazie wszystko dziala :D] Niedługo guide damy Postaramy się również napisać jakiś faq o reaktywacji NF7 Może fan klub powinniśmy założyć :D Pozdro :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2004 Dalsza czesc tego tematu znajduje sie pod tym linkiem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=1163416#1163416 Wiec prosze tam opisywac swoje problemy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...