Skocz do zawartości
nrl

Wszystko o - ABIT NF7 (S) = Złote rady itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Jak to nie działa? Wszystko działa ;] Ciesze się, że ten biosik się tak ładnie sprawuje :)  

Chyba kiedyś zrobie jakiś porządek na swoim ftp ;]

No i jeszcze z Owsem sprawdzamy czy daje coś dolutowywanie brakujących kondensatorów... w najbliższym czasie zrobimy step by step jak zrobić nowego moda :D Oraz w niedziele będziemy przelutowywali chipsety :D z NF7-S do NF7... zobaczymy czy SoundStorm będzie działał :>

Będziecie przekładać chipsety???Dua klasa jak dla mnie/też chciałbym tak sobie pogrzebać sama przyjemność...życzę powodzenia-jestem ciakawy czy to się wam uda.. :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nom, Hardcore pełna gęba :twisted: Od tego wydażenia szielą nas już tylko godziny :lol:

no a koledzie kiedys na gf4600 creativa nie umieli pamieci przelutowac to juz wiem do kogo ma sie zglosci ;)

Ja już twinmoski swoje musiałem przylutować na nowo bo kostki poodpadały wmiedzyczasie :twisted: Ale niestety ich pcb napęczniało i prawdopodobnie nie styka w wielu miejscach. Lutowane tronasformatorówką zwykłą, z cienkim grotem. Opalary jeszcze nie miałem.

Teraz ogołacam NF7 jedną (Socket, AGP PCI DIMM Porty -> wszystko), zostało jeszcze troche drobiazgów. Może foty będą

Jeżeli idzie o moda, to uchylę rąbka... chodzi o zasilanie sekcji Vdimm na nf7 z 5V a nie z 3.33V [narazie wszystko dziala :D] Niedługo guide damy

Postaramy się również napisać jakiś faq o reaktywacji NF7

Może fan klub powinniśmy założyć :D

Pozdro :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...