PolandMET Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Dalej zaczalem krecic i max co uzyskalem to 11x190 na 1,625v czyli calkiem spoko (temp max 50). Po przeczytaniu zamierzam zakupic radiatorki zalmana na SB i NB oraz cos na mosfety, odpowiednio poustawiac timeingi pamieci Hehe, ja jestem narazie half szczesliwy z tego sprzetu ale co tam. Kup sobie radiatorki z wiatraczkami z neonem. Mam taki na SB i wyglada to zajebiscie. Widze ze masz Barracude podlaczona do tego syfu SATA przez przelotke. Ja tez mialem i prawie by mi sie dysk stopil. Mial ze 90oC. Pisze o tym tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=626103#626103 Czy nie masz problemow z zawieszaniem grafiki jak wlaczysz jakas gre ? Ja ostatnio z tym walcze. Co wlacze to zwis. A co do napiec, to moje sa wyjatkowo ciekawe. (dane z Hardware doctor) 3.3V = 3.7 -5V = -5.3 +5V = +5.22 -12V = -12.2 +12V = +12.3 Vcore 1.65V = 1.65 VSB = 4.99V Zasilka ta co w opisie. To 3.3V mnie rozwalilo zupelnie :)))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Bios 20 >> OK Hipo >> Z tego co wiem vdimm moda ma Duncan - pogadaj z nim. A dziala ci np zmiana FSB i Advancd Features w Nvidia System Utility na biosie 20 :?:Nie :P, ale ja jakos nie wierze w to NSU - wole sprawdzone metody. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 dobra, ja tez zadam pytanie: Czy w modelu NF7-S v2.0 przejsciowka Serillel tez podlega gwarancji :?: Czy jesty to traktowane jakos inaczej :?: Siakos dziwnie sie zaczela zachowywac ostatnio - nie wykrywa twardziela, a kable i dysk spoko, bo u kumpla dzialja spoko :? To jest kawałek wyposażenia mobo wiec gwarancji podlega całość chyba ze producent inaczej sobie zastrzeże w warunkach gwarancji Plyte kupowalem w siriusie i odpisali mi, ze cyt. "z tego co sie orietnuje przejsciowki nei maja gwarancji" :evil: Co robic :?: Chca walka krecic czy serio tak jest :?: Przeciez Serillel dodawany jest w pudle z plyta, a nie jakos osobny sprzet, right :?: Jak bym nie chcial przejsciowki to bym kupil inna (tansza wersje)... Any suggestions :?: :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Bios 20 >> OK Hipo >> Z tego co wiem vdimm moda ma Duncan - pogadaj z nim. A dziala ci np zmiana FSB i Advancd Features w Nvidia System Utility na biosie 20 :?:Nie :P, ale ja jakos nie wierze w to NSU - wole sprawdzone metody.U mnie tez nie dziala, ale dziwi mnie to, bo w release notes do biosu ver 20 tylko to poprawili :lol: Ja tez pozostaje przy tradycyjnych metodach :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Po przeczytaniu zamierzam zakupic radiatorki zalmana na SB i NB oraz cos na mosfety, odpowiednio poustawiac timeingi pamieci Kup sobie radiatorki z wiatraczkami z neonem. Mam taki na SB i wyglada to zajebiscie. Jakie masz dokladnie te neony bo ja chcialem zakupic jedynie tego niebieskiego zalmanka (PS. da sie do niego jakis wiatraczek przykrecic??) Warto go kupic czy lepiej tego zlotego zalmanka?? Dodam ze mi glownie chodzi o cisze w kompie. Czy nie masz problemow z zawieszaniem grafiki jak wlaczysz jakas gre ? Ja ostatnio z tym walcze. Co wlacze to zwis. Co do wieszajacej sie grafiki to nie sprwadzalem bo poki co chce wykrecic z mojego sprzetu FSB200 ale przez moje pamieci to bedzie troche trudne (mam je CL3 a nForce2 podobno z takimi nie gra i dlatego mam tyle problemow) Widze ze masz Barracude podlaczona do tego syfu SATA przez przelotke. Ja tez mialem i prawie by mi sie dysk stopil. Mial ze 90oC. Pisze o tym tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=626103#626103 Kurde, musze sprawdzic ten swoj dysk, ale mysle ze u mnie sie az tak nie grzeje PS.jak zamontowac radiatorki na mosfety zeby mozna je bylo w kazdej chwili zdjac?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Bios 20 >> OK Hipo >> Z tego co wiem vdimm moda ma Duncan - pogadaj z nim. A dziala ci np zmiana FSB i Advancd Features w Nvidia System Utility na biosie 20 :?:Nie :P, ale ja jakos nie wierze w to NSU - wole sprawdzone metody.U mnie tez nie dziala, ale dziwi mnie to, bo w release notes do biosu ver 20 tylko to poprawili :lol: Ja tez pozostaje przy tradycyjnych metodach :evil: A podmieniliście pliczek *.INI W Nvidia System Utility przed instalacją? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDed Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A ja mam taki problem. Po kupnie abitka przeinstalowalem xp ale mialem D900. Potem dostalem 1.8+ i wlozylem nie robiac reinstalki. Wszystko niby dziala w porzadku, ale system uruchamia sie wolniej niz na 900. Czy po zmianie proca tez musze zrobic reinstalke? Dodam ze np mp3 kompresuja sie bardzo szybko ale wolno wlacza sie system. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 PS.jak zamontowac radiatorki na mosfety zeby mozna je bylo w kazdej chwili zdjac??Ja zrobilem to w ten sposob: Wszystko przyklejone tasma termoprzewodzaca 3M (thnx Rosio) - spisuje sie wysmienicie, a w kazdej chwili mozna to dosc latwo zdjac bez jakichkolwiek sladow. Jesli ktos nie ufa tej tasmie, moze ja wspomoc chocby silikonem akwartstycznym - mialem tak na radiatorach karty graficznej kiedys :idea: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Bios 20 >> OK Hipo >> Z tego co wiem vdimm moda ma Duncan - pogadaj z nim. A dziala ci np zmiana FSB i Advancd Features w Nvidia System Utility na biosie 20 :?:Nie :P, ale ja jakos nie wierze w to NSU - wole sprawdzone metody.U mnie tez nie dziala, ale dziwi mnie to, bo w release notes do biosu ver 20 tylko to poprawili :lol: Ja tez pozostaje przy tradycyjnych metodach :evil: A podmieniliście pliczek *.INI W Nvidia System Utility przed instalacją? Pewnie, ze podmieniony, ale to i tak nic nie daje :? Zmiana FSB chocby o 1MHZ powoduje freeze :evil: Tobie dziala ten programik normalnie :?: Update: poszukalem troszke i znalazlem tutaj takie cos: If u go to the ini and do all the AdvanceView from 0 to 1 the panel is up Quote: [NF7 Series] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.4 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1.1 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.6 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.1 AdvanceView=1 [NF7] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.4 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1.1 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.6 mem_max = 2.9 mem_increment_step=0.1 AdvanceView=1 [NF7 Series 0.41] agp_min = 1.5 agp_max = 1.8 agp_increment_step=0.1 core_min = 1.4 core_max = 1.7 core_increment_step=0.1 cpu_min = 1.1 cpu_max = 1.85 cpu_increment_step=0.025 mem_min = 2.4 mem_max = 2.7 mem_increment_step=0.1 AdvanceView=1 Czyli jednak sie jakos da - trzeba bedzie sprawdzic jak to dziala :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowiczek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Bardzo pilnie potrzebuje pomocy !!! Brat mi przyniosl z pracy nagrywarke SONY DVD na FireWire ale ona nie chce mi dzialac. W biosie przestawilem na enable, system wykryl port ale nie moze wykryc nagrywarki. Nagrywarka jest sprawna bo na USB2.0 dziala. Czyzbym mial skopany port FireWire czy moze jakies driverki musze przeinstalowac?? Tylko szybko bo nagrywarke musze oddac dzisiaj o 20. Dzieki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmm a macie cos takiego ze w zalenosci od tego kiedy uruchomiacie kompa program MBM pokazauje wam troche inne temp, ja np przed chwila odinstalowalem program antywirusowy i zrobilem restart i po ponowanym uruchomieniu temp spadla o jakies 5* 8O ; dodatem ze wszystko jest na takich samych ustawieniech a temp wody i w pokoju identyczna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 PS.jak zamontowac radiatorki na mosfety zeby mozna je bylo w kazdej chwili zdjac??Ja zrobilem to w ten sposob: Wszystko przyklejone tasma termoprzewodzaca 3M (thnx Rosio) - spisuje sie wysmienicie, a w kazdej chwili mozna to dosc latwo zdjac bez jakichkolwiek sladow. Jesli ktos nie ufa tej tasmie, moze ja wspomoc chocby silikonem akwartstycznym - mialem tak na radiatorach karty graficznej kiedys :idea: No ale co to daje ? wieksza stabilnosc ? Kreci ci sie procek bardziej czy tak po prostu dla oradiatorowania wszystkiego co sie nie rusza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmm a macie cos takiego ze w zalenosci od tego kiedy uruchomiacie kompa program MBM pokazauje wam troche inne temp, ja np przed chwila odinstalowalem program antywirusowy i zrobilem restart i po ponowanym uruchomieniu temp spadla o jakies 5* 8O ; dodatem ze wszystko jest na takich samych ustawieniech a temp wody i w pokoju identycznaNorma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A ja mam pytanko co do tego pliku *.ini z NVSU. Co on daje i dlaczego go zmieniac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 PS.jak zamontowac radiatorki na mosfety zeby mozna je bylo w kazdej chwili zdjac??Ja zrobilem to w ten sposob: Wszystko przyklejone tasma termoprzewodzaca 3M (thnx Rosio) - spisuje sie wysmienicie, a w kazdej chwili mozna to dosc latwo zdjac bez jakichkolwiek sladow. Jesli ktos nie ufa tej tasmie, moze ja wspomoc chocby silikonem akwartstycznym - mialem tak na radiatorach karty graficznej kiedys :idea: No ale co to daje ? wieksza stabilnosc ? Kreci ci sie procek bardziej czy tak po prostu dla oradiatorowania wszystkiego co sie nie rusza ? Nie wiem 3 to przypadek, ale wczesniej na tych samych napieciach CPU, MEM i reszta ustawien (i 256kb cache w Thortonie) bylo 220x10 (5-3-2-2CL). Teraz smigam z 512kb cache na ustawieniach 220x10,5. Wiecej mi sie nie chcialo na razie sprawdzac stabilnosci - nie mam tyle czasu :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmm a macie cos takiego ze w zalenosci od tego kiedy uruchomiacie kompa program MBM pokazauje wam troche inne temp, ja np przed chwila odinstalowalem program antywirusowy i zrobilem restart i po ponowanym uruchomieniu temp spadla o jakies 5* 8O ; dodatem ze wszystko jest na takich samych ustawieniech a temp wody i w pokoju identyczna Też tak mam raz jest + 6 raz -6 8O (40-41 i 46-47) :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A ja mam pytanko co do tego pliku *.ini z NVSU. Co on daje i dlaczego go zmieniac ?Jak go zmienilem, to moge zajzec do Advanced options, ale i tak nie dziala zmiana dostepnych tam parmetrow (i t ak nie wszystkie sa dostepne :? ) Do bani ten util jak dla mnie :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 hmm a macie cos takiego ze w zalenosci od tego kiedy uruchomiacie kompa program MBM pokazauje wam troche inne temp, ja np przed chwila odinstalowalem program antywirusowy i zrobilem restart i po ponowanym uruchomieniu temp spadla o jakies 5* 8O ; dodatem ze wszystko jest na takich samych ustawieniech a temp wody i w pokoju identycznaTak jest na tej mobo :). Jest tak ze przy pierwszym starcie odczty sa skwaszone, a po restarcie odczyty sa zawsze takie same (tzn. zanizone). Ja tez mam radia na mosfach przyklejone na tasme od Rosia i spox. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 A mi po wgraniu biosu 20 dioda w nagrywarce swieci bez przerwy (czerowna - czyli ta od nagrywania) 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dimek - na twoich zdjęciach zauważyłem miedziany radiator obok radiatora na mosfetach : - co ochładza ten radiatorek? - czy toto grzeje się? (mocno czy lekko) - jak to wypływa na O/C ? Z góry dzięki za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Ztego co wiem to stabilizator napięcia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Dimek - na twoich zdjęciach zauważyłem miedziany radiator obok radiatora na mosfetach : - co ochładza ten radiatorek? - czy toto grzeje się? (mocno czy lekko) - jak to wypływa na O/C ? Z góry dzięki za odpowiedzi Na www.nforcershq.com znalazlem jakis artykul o chlodzeniu mosfetow i jakis drugi - nie pamietam gdzie :arrow: polecano zalozenie radiatorow dokladnie tam gdzie je zamontowalem. Jesli chodzi o wieksze mozliwosci OC to pisalem juz powyzej, ale zaznaczam, ze nie interesuja mnie na dluzsza mete napiecia >1,8V dla CPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuBu Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Mam taki problemik - a mianowicie: Jak zainstalowac USB 2.0 ??- na płytce dołączonej z abitkiem nie ma sterów tylko link no netu :evil: a pliczek ma bagatela okolo 130 MB( nie dam głowy - nie pamietam ale DUZO) Czy to są te stery do USB 2.0 a jeśli są inne to gdzie ich szukać ? pyt 2 czy po nieudanym flashowaniu BIOSA pozostaje już tylko wyprawa do punktu elektronicznego i przeprogramowanie sprzętowe ?? Czy na Abicie NF7-s jest jakaś inna możliwość (czytałem w instrukcji ze należy nacisnąć INS i potem power i jeszcze raz flashować - ale nie jestem pewien) Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 pyt 2 czy po nieudanym flashowaniu BIOSA pozostaje już tylko wyprawa do punktu elektronicznego i przeprogramowanie sprzętowe ?? Czy na Abicie NF7-s jest jakaś inna możliwość (czytałem w instrukcji ze należy nacisnąć INS i potem power i jeszcze raz flashować - ale nie jestem pewien)U mnie takie cos nie zadzialalo... musialem "na goraco" przelozyc kostke z innego NF7-S (u mnie bios siadl przy zmianie fsb, po wylaczeniu kompa w momencie gdy byl czerwony alert zeby kompa nie wylaczac - zdolny jestem ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 dobra, ja tez zadam pytanie: Czy w modelu NF7-S v2.0 przejsciowka Serillel tez podlega gwarancji :?: Czy jesty to traktowane jakos inaczej :?: Siakos dziwnie sie zaczela zachowywac ostatnio - nie wykrywa twardziela, a kable i dysk spoko, bo u kumpla dzialja spoko :? To jest kawałek wyposażenia mobo wiec gwarancji podlega całość chyba ze producent inaczej sobie zastrzeże w warunkach gwarancji Plyte kupowalem w siriusie i odpisali mi, ze cyt. "z tego co sie orietnuje przejsciowki nei maja gwarancji" :evil: Co robic :?: Chca walka krecic czy serio tak jest :?: Przeciez Serillel dodawany jest w pudle z plyta, a nie jakos osobny sprzet, right :?: Jak bym nie chcial przejsciowki to bym kupil inna (tansza wersje)... Any suggestions :?: :idea: :?: ANY suggestions :?: :idea: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakota12 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 BuBu ---> to nie stery do USB 2.0 ale SP1 (service pack 1 dla Xp) .. i tam są te stery zawarte ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Tak napisz do Abita. Teraz zrobili tak, że serwis przeprowadzają bez ingerencji sklepu. Wysyłasz płytę bezpośrednio do nich. Zadaj pytanie na polskiej stronie Abita tam udzielą ci odpowiedzi w ciągu jednego dnia. Sam jestem ciekaw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Mam nowiótkiego Abita NF7 Nb na A1 Sb na A4. Zapodałem radiatorki na mosfety Zalman na Sb wc na Nb i Cpu, pelny radości pospinałem wszyskie kabeli idealnie lux malina porządek w budzie. Odpalam i kupa!! <span style="color:red;">[ciach!]</span> [gluteus maximus] Siki nie działa!!! Nowa mobo nie działa , myslałem ze szlag mnie trafi. Próbowałem wszytkiego, przekladania ramu po wszytkich slotach, podpinałem wiatrak do płyty bo myslałem ze prez to nie startuje i nic. Nawet nie kwiknie po uruchomieniu. Odpala sie normalnie, dysk rusza i cdrom, wiatraki i black screen :( nie wiem co jeszcze spróbować. Mobo kupiłem we wrocku a mieszkam na drugim końcu polski :(. Poradzcie coś Konfig: Abit NF7 Xp 1700+ 0,13 DLT3C 256 DDR ram KHX 333 cl2 SB Live Planet 10/100MBit Riva TNT2 M64 Barracuda II DVD + CD RW Chieftec 360W DF WC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dakota12 Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 GRRRRRR... panowie, może mi ktos powie, jak to w końcu jest z tymi temperaturami proca? Sprzęt jak w podpisie. Pasta Ceramique. Obudowa chieftec, narazie tylko z fabrycznym nawiewem na bocznej sciance. 2x 80mm na wyciagi juz do mnie jadą. Przy load mam 39-43 stopnie, po dłuższym graniu, np. w NFS: Underground tem skacze do 55-58 stopni. Jedni mówią że oki, inni "o jezu, jak dużo" ... jak to w końcu jest bo już zgłupiałem. Wydaje mi się że proca mam przesmarowanego dobrze. Dodam jeszcze że temp. przy otwartej budzie niewiele się różnią. TO NORMALNE Z TYMI TEMP. czy mam się martwić i coś kombinować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 A odpalałes płytę zanim założyłeś te wszystkir mody, coby sprawdzić czy działa???? Jeśli chodzi o odczyt temperatury to można go sobie wsadzić w 4 litery... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...