Zamis Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam! Mam zintegrowana karte dzwiekową przy płycie głownej MSI MS 7012(Medion OEM) Karta dźwiękowa C-Media CMI9761 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] i niewiem jak zrobic zeby chodzil przy niej mikrofon prosze o pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Doklej mu jakies nóżki moze zacznie chodzić... A jak nie to zacznij od podłączenia do odpowiedniego wejscia i aktywuj w ustawieniach... blizej nieznanego systemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sam sobie doklej nózki i mógłbys nie być taki cwany tylko bys pomógł i nierób z siebie i zemnie idjoty-.-'' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArreatPL Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sam sobie doklej nózki i mógłbys nie być taki cwany tylko bys pomógł i nierób z siebie i zemnie idjoty-.-''Jeżeli chcesz aby ktoś ci udzielił pomocy, powinnieneś być uprzejmy, co? :> Kiedy problem ci występuje? W którym momencie? Jaki dokładnie problem? Jaki masz mikrofon? Gdzie go podłączasz? W które dokładnie wejście w komputerze? Masz zainstalowane sterowniki? Jaki masz system operacyjny?? "i niewiem jak zrobic zeby chodzil przy niej mikrofon prosze o pomoc" żeby działał na niej [karcie dźwiękowej] mikrofon, nie "przy niej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Sam sobie doklej nózki i mógłbys nie być taki cwany tylko bys pomógł i nierób z siebie i zemnie idjoty-.-''Może byś tak trochę przystopował ze swoim językiem? SGJ podał ci trzy ważne informacje: - włóż wtyczkę w odpowiednie gniazdo na płycie - aktywuj urządzenie w ustawieniach sterownika/whatever - podaj informację jaki masz system Jak nie potrafisz czytać ze zrozumieniem to przynajmniej nadrób to zachowaniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) Mam podpiety mikrofon w odpowiednie miejsce sterowniki sa zainstalowane system operacyjny to win xp sp2 i chce zeby mikrofon chodzil mi na tej karcie dzwiekowej a ten problem jest taki ze po zainstalowaniu sterowników i ustawieniu w opcjach mikrofon dalej niechodzi (mikrofon jest sprawny) no i sorry za moje zachwanie ale myslałem ze sie wysmiewa z tego i ze ma mnie za głupiego ze w złe miejsce mogłem podpiac ale sie mylilem Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez Zamis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 W dobre miejsce, czyli gdzie? Jeśli w przedni panel, to weź pod uwagę to, że przedni panel może nie być podłączony. Jeśli z tyłu, to jest jeszcze takie upierdliwe ustawienie jak 'automatyczne wykrywanie podłączonych urządzeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) POdłaczyłem go z tylu Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez Zamis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...