stichus Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Witam. Mam problem dotyczący laptopa lenovo y550 i Call of Duty 5. Otóż po zainstalowaniu gry nie włącza się ona - pojawia się czarny ekran, kiedy kliknę skutkuje to tak jakbym wcisnął alt+tab. Kiedy chwilę poczekam gra uruchamia się ale problem jest taki, że ciągle wywala mi ją do pulpitu :( - klikam na cod na pasku i przez ok. sekundę widzę menu, potem gra wywala mi się do pulpitu. Po zainstalowaniu nowych sterowników do karty graficznej jest tak samo. Mam oryginalnego coda, dodam, że Crysis chodzi w rozdziałce optymalnej dla monitora - 1366*768 na wysokich detalach. Proszę, pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 http://forum.purepc.pl/Gry-f9/Call-Duty-5-t244580.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...