KOCHAM SYNTHOL Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 bardzo kusi mnie raid, niestety moja plyta nie ma kontrolera i stad pomysl na jej wymiane. ;] Szukam czegos co nie nadwyrezy mojego budzetu, przy tym nie bedzie krokiem wstecz w stosunku do mojej msi p35 neo-f, a najwazniejsze, nie bedzie mi przeszkadzac w o/c, mam e8400 na 4.0ghz i chcialbym ten wynik utrzymac. ;] p5q premium? dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Może Asus P5QC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 CENEO I jesteś w domu. Cena jak na możliwości bardzo niska. Nie wiem właśnie tylko skąd tak niska cena, ale może warto zaryzykować... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 CENEO I jesteś w domu. Cena jak na możliwości bardzo niska. Nie wiem właśnie tylko skąd tak niska cena, ale może warto zaryzykować... Czy MSI P45 NEO2-FR która ma 5 faz zasilania poradzi sobie z Q9550 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Poradzi sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 DFI DK na chipie x38 ma ledwo cztery i daje radę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) troche sie wtracam w nie swój temat ale co lepiej brac MSI P45 NEO2-FR 330zł czy Asus P5QTurbo 380zł.Pamieci do tego to 2x2GB OCZ 1150.Co prawda zamówiłem juz Turbo ale nie wiem czy nie lepiej brac MSI ? Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez naxt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...