spam2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam. Czy da się np skryptem zautomatyzować proces tworzenia połączenia internetowego Neostrada z nazwą użytkownika, hasłem i ustawionymi opcjami itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katoda Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Można po prostu stworzyć normalne połączenie sieciowe korzystając z możliwości systemu Windows. Nie korzystasz wtedy z tego programiku od Neostrady i połączenie podnosi się automatycznie przy starcie Windozy. Nie podam Ci niestety dokładnego przepisu jako że nie posiadam Neo, ale kilkakrotnie tak konfigurowałem połączenie u znajomych i działało to znakomicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spam2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Można po prostu stworzyć normalne połączenie sieciowe korzystając z możliwości systemu Windows. Nie korzystasz wtedy z tego programiku od Neostrady i połączenie podnosi się automatycznie przy starcie Windozy. Nie podam Ci niestety dokładnego przepisu jako że nie posiadam Neo, ale kilkakrotnie tak konfigurowałem połączenie u znajomych i działało to znakomicie.Przecierz wiem, że da sie to tworzyć bo już dziesiątki razy to tworzyłem. Pytam się jak to automatyzować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ja wrzucałem do Startu>>> Autostart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pionq Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bądź czy pomocy AutoConnect: http://shider.net/AutoConnect/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreek Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 koledze chyba nie chodzi oto, jak automatycznie połączyć się z netem, ale oto, że np po formacie zamiast klikania kilkaset razy i wpisywania wszystkiego klika raz i neostrada zostaje skonfigurowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) netsh http://technet.microsoft.com/pl-pl/library...28WS.10%29.aspx Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez SGJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spam2009 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 koledze chyba nie chodzi oto, jak automatycznie połączyć się z netem, ale oto, że np po formacie zamiast klikania kilkaset razy i wpisywania wszystkiego klika raz i neostrada zostaje skonfigurowana. Jedyny myślący/umiejący czytać. Na innych forach też posty w stylu "Skrótem odpalaj" netsh http://technet.microsoft.com/pl-pl/library...28WS.10%29.aspx Dziękuję bardzo, poczytam pokombinuję i jak się nie uda to wrócę :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spam2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Niestety nie udało mi się tego dokonać za pomocą netsh - jak tego użyć ? Przeczytałem opis i nie mogę dojść gdzie jest tam coś w stulu: utwórz połaczenia, parametry itp Help ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...