samael88 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam Musze kupić płytkę pod X2 240 . Faworytem byl ten ASRock A780GXH. Tylko potrzebuje płyty z COM i tu jest problem nie wiem co wybrać . Cena do 250 musi miec grafikę i com . Wiec pytanie czy lepiej tą płytę i kontroler osobno czy coś innego. Zależy mi też na OC. Procek bedzie zmieniany na X3 i grafikę pozniej tez dokupię Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SantaFe Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ja mogę polecić taniego Asusa M2N68-AM SE2/C/SI, ma VGA i COMa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A ja ciągle polecam w/w asrocka , przejściówka usb/com kosztuje 10zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Przejściówka usb>com nie ze wszystki urządzeniami działa jak należy. A780GXH/128M wg specyfikacji porducenta posiada - 1 x COM port header trzeba więc tylko śledź do wyprowadzenia tego portu na tył obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-cinek- Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Są dwa typy wyprowadzeń portu com, więc podczas zakupu trzeba uważać na wersję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...