bocian24 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam. Mam phenoma II x2 550 BE oraz mobo ga ma770t-ud3p. Chce odblokować rdzenie :P Ściągnąłem i zainstalowałem bios F2c potrzebnego do odblokowania rdzeni, lecz mam problem z SB. CPU-z widzi mi SB jako 750 a BIOS jako 700 (a do odblokowania rdzeni trzeba mieć ponoć SB710 +). Tu moje pytanie. Czy to ma jakikolwiek wpływ na odblokowanie rdzeni a jeśli tak to można to jakoś naprawić :D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 (edytowane) A nie możesz po prostu odblokować i sprawdzić? A to niby co ? Edytowane 2 Sierpnia 2009 przez BuMeL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardy99 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Ta płyta ma mostek południowy SB710 więc teoretycznie masz szansę na odblokowanie rdzeni. PS. Możesz mi podać jaką masz temperaturę Temp3 w SpeedFanie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Masz temat o procesorze, kilka tematów o tej płycie a i wątek odblokowywania był poruszany osobno. Temat zamykam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...