Ruido Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Wiecie moze gdzie mozna sciagnac Krasnala :?: najlepiej wersje 2.5 bo Apach cos mi na moim kompie nie chce ruszyc :? a na formata nie mam czasu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Ściągnij sobie odrazu siedmiu krasnoludków :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 http://www.krasnal.tk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 jelsi masz 98 albo me to nic dziwnego ze masz jakieś problemy :) Uzywąłem jeszcze jakis czas temu krasnala ale zdenerwowałem sie bo tak wszysti było przstarzałe (wersja 2.6a ) ;) apache, mysql.. były juz znaczni enowsze wersje.. :) Wiec zainstalowałem wszystko od podstaw, Tobie tez takie coś radzę bo wtedy wszystko szybciej chodzi ;) Pamietaj ze jesli nei uzywasz mysql'a to wyinstaluj fo z krasnala :)jelsi masz 98 albo me to nic dziwnego ze masz jakieś problemy :) Uzywąłem jeszcze jakis czas temu krasnala ale zdenerwowałem sie bo tak wszysti było przstarzałe (wersja 2.6a ) ;) apache, mysql.. były juz znaczni enowsze wersje.. :) Wiec zainstalowałem wszystko od podstaw, Tobie tez takie coś radzę bo wtedy wszystko szybciej chodzi ;) Pamietaj ze jesli nei uzywasz mysql'a to wyinstaluj fo z krasnala :) ps.wysyłajać teggo posta miałem dritilac .. cos tam :) kekekek juz widac na czym stoi to forum ;) win me + krasnal bez pacha ;) kekekeke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 http://www.krasnal.tk/stronka nie dziala :? ale spoks pogadalem z Autorem Krasnala i pomogl mi znalezc linki do najnowszego Krasnala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 www.krasnal.4.pl/ Mowi sie tak: gadałem z ablem i jak zwykle pomogł mi jak tylko mogł. ... ;) Koles ma łeb .. sporo zrobił :) Pokłon temu panu.. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 stronka dzialala :D sprawdzalem jak pisalem post:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 stronka dzialala :D sprawdzalem jak pisalem post:P ''dzialala'' - trafne stwierdzenie:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalaf10r Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 fakt tera jakos nie kce dzialac :P ale wtedy dzialalo bez problemu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...