Pawelek69 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Witam! Chcę kupić Asrocka A780GHX, teraz mam płytę Gigabyte i jest tam taka cudowna funkcja Xpress Recovery, za pomocą której jednym klawiszem przywracam cały system. Płyta którą chcę kupić nie ma takiej opcji. W związku z czym jaki zamiennik proponujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papillon86 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Acronis True Image, ew. Norton Ghost. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ja się podepnę.....szybkie pytanko...Jaki program do backupu zrobi mi bootowalną płytkę dvd ze skompresowanym obrazem partycji systemowej? Chodzi o to żeby w razie awarii jak najszybciej przywrócić system z kopii (wkładam płytę, startuje z niej i określam tylko partycję docelową). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Ja się podepnę.....szybkie pytanko...Jaki program do backupu zrobi mi bootowalną płytkę dvd ze skompresowanym obrazem partycji systemowej? Chodzi o to żeby w razie awarii jak najszybciej przywrócić system z kopii (wkładam płytę, startuje z niej i określam tylko partycję docelową). A "kopia zapasowa systemu windows" przypadkiem tego nie ma ? Nie sprawdzałem, ale pamiętam, że kuzyn się tym bawił niegdyś, może ma opcję recovery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 A kopia zapasowa nie używa przypadkiem archaicznego FDD? Też podpinam się do pytania, bo dostarczony z Epox-em Ghost nie będzie zapewne chciał działać na dużych dyskach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Acronis True Image Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A kopia zapasowa nie używa przypadkiem archaicznego FDD? Też podpinam się do pytania, bo dostarczony z Epox-em Ghost nie będzie zapewne chciał działać na dużych dyskach. Clonezilla. Live cd , korzystalem i dziala , nie widzi raidu. Polecam kazdemu jesli nie uzywa Raidow softowych. Wersja txt czyli nie musicie obawiac sie komend. BootIT NG 3340348[/snapback] Ja się podepnę.....szybkie pytanko...Jaki program do backupu zrobi mi bootowalną płytkę dvd ze skompresowanym obrazem partycji systemowej? Chodzi o to żeby w razie awarii jak najszybciej przywrócić system z kopii (wkładam płytę, startuje z niej i określam tylko partycję docelową). Nie musisz tego robic. Programy jak Clonezilla , Booting , Ghost i Acronis maja funkcje bootowalnego CD oraz pozwalaja tworzyc obraz na hdd. Odpalasz pozniej cd z programem i wskazujes dysk z obrazem oesa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...