phoenix314 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Witam to mój pierwszy post na tym forum. Mój problem tkwi w tym iż ciągle szukam najlepszych sterowników dla mojej karty (Asus A9600 SE/TD 128 MB) i nie mogę takowych odszukać. Próbowałem już omeg, oryginalnych, producenta i wszystkie lipne. Nie mam dużych wymagań próbuje tylko uzyskać stałe 100 fps w counter-strike 1.6 (każdy chyba wie że ta gra nie jest wymagająca). Proszę pomóżcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zeby uzyskac wiecej FPS w cs 1.6 to sama karta graficzna nie wystarczy poniewaz do tej gry jest wazniejszy procesor stery moga byc dobre a jak nie to sprubój wpisac w konsole ta komede fps_max 100 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoenix314 Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 w csa już trochę gram i komendy mam w jednym palcu fps_max 100, fps_modem 100, cl_shadows 0, cl_weather 0, r_mmx 1, r_mirroralpha 0 itd. mój procesor to AMD Athlon XP 2700+ 2,15 ghz , 1,5 gb ddr ram czy to nie powinno wystarczać do 100 fps? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoenix314 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 aha jakby co to synchronizacja pionowa też off Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Aha no to teraz mi powiedz ile w tej chwili masz tych FPS najwiecej??. Spadaja ci czy nie?? Jeszcze jest jeden sposób by miec tych fps wiecej musisz miec CFG na fps do cs 1.6 Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Zamis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phoenix314 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Fps maksymalne to 80 - 95 w smoke 30 - 35 i dziwny efekt przypominający slow motion czasami gdy włączam cs to fps mam maks 50. Dodam że jadę na d3d na opengl rekcja fps jest mniej więcej taka sama (daleko nie odbiega) Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez phoenix314 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamis Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tak wiec zmiana sterowników nic nie da jedynie co ci pomoze uzyskac wiecej fps to jest dobry cfg Mam tu jeden taki i instrukcje tez tam jest http://rapidshare.com/files/50124901/HIGH_FPS.cfg.rar.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...