Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dokupilem do swego p 4 coolera vulcano 7 zainstalowalem zadziala ale mi nic to nie pomoglo przy podkrecaniu mego kompa temperatura wacha sie 43- 50 stopni a ja nie moge przekroczyc magicznych 2 ghz ?? co robic ?? :?: :( :?: p.s. acha probowalem pamieci ustawic na mniej niz 133 mhz tez sie wywala narazie dzialaja na 150 mhz i sie nie grzeja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jezeli chodzi o temperature to wysoka masz jak na intela (ja mam 40/43stp na athlonie ) , sprawdz moze stycznosc radiatora z procesorem posmaruj pasta termoprzewodzaca , a co do krecenia to zobacz dokladnie czy masz P4 northwood czy wilamete i bedzie wszystko jasne ten drugi duuuuuzo gorzej sie podkreca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze masz je****** zapinki bo u mnie na S423!!! MAm zamontowanego i chodzi 15 sopni w zime :twisted:

Ale czy masz peltrzaka? :?:

Moze kup jakiegos 94 (albo 120) a moze od razu 200W :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej co to za plyta ABIT BL-7 moze BG-7 albo BD-7 takiej BL-7 nie znam, hmm a czy ta plyta jest na SDRAMCH tak jak piszesz czy zapomniales podac SDRAM DDR bo jezeli na SDRAMACH "zwyklych" to ciezko ci bedzie dalej podkrecac szyna danych he a moze wlasnie taka blyta ABIT BL-7 jest na SDRAMACH , pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...