kloonej Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Helou! szukam osoby która zna się i ma praktykę w fabrykowaniu płytek mini układów czy jak to tam nazwać, otóż potrzebuję powielić kilka razy taką płytkę: oczywiście za odpowiednia opłatą, jeśli ktoś się zdecyduje mi pomódz i trochę zarobić, to proszę o mejla na kloonej@bigredone.pl wtedy też dogadamy się w kwestii technicznej, co jest potrzebne do jej zduplikowania dostarczę wedle żądania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale ta płytka jest 5x droższa niż potrzeba - po co metalizowane otwory? Poza tym tak prosty układ można zmontować na "uniwersalnej" płytce bez większych problemów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kloonej Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 :) Właśnie problem w tym że ja niewiele wiem ogólnie o płytkach a już tym bardziej o tej, ja jej nie montowałem :P . Oczywiście jeśli da się to samo otrzymać z tańszych podzespołów i za mniejszą kasę to fajowo. Teraz potrzebuję tylko chętnego do zduplikowania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2009 http://www.prototypy.com/ zrobia Ci tyle ile chcesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...