Ituriel Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Topic ten powstal w celu zebrania waszych pomiarow napiec zasilacza oraz temperatur.Chyba nadaje sie na "Chłodzenie" :roll: http://s204.allegro.pl/photos/oryginal/12/1292/129264/12926420 To są wyniki podawane przez MBM5.Zasilacz jest chyba karą za grzechy w poprzednim wcieleniu :evil: O dziwo wszystko dziala stabilnie... Jak narazie.... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 4 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2003 Mam bardzo podobne wyniki na Enlight 250W, tylko 3.3v mam idealnie 3.3v, reszta niemal identyczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 wyniki na podkręconym procu lajtowo.Puźniej zapodam na procu podkręconym na tyle co w podpisie. Przez ten czas grałem, chodziłem po necie.TEMP 34 stopnie to po katowaniu go CPU burnem. Nie nazekam na zasiłke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Mierzenie tych napiec programowo tez nie zawsze jest prawdziwe. Mam kozacki miernik i wyniki od tego co podaje MBM a tego co jest na nim sa rozne - przykladowo roznica 0.5V na molexie 12V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Mierzenie tych napiec programowo tez nie zawsze jest prawdziwe. Mam kozacki miernik i wyniki od tego co podaje MBM a tego co jest na nim sa rozne - przykladowo roznica 0.5V na molexie 12Vna dniach też sobie zmierze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowall_PTK Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 jako elektronik (od 7-miu boleści) mogę powiedzieć, że "kozackie" mierniki nie koniecznie mierzą dokładnie, szczególnie kiedy są napędzane z baterii 9V. Analogowce są w tym dużo lepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...