dragonknife Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam Posiadam athlona x2 5400+ @3.1 Ghz + AC freezer 64 pro, mam najnowszy bios na Gigabyte GA-MA78G-DS3H,problem taki jak w tytule. Załączam screena z programów do sprawdzania temperatury. ( procesor w stresie) Dodam tylko że w biosie jest taka sama temperatura jak w easy tune. troche zmartwila mnie temperatura w everescie, mam nadzieje ze to jakiś błąd... Jak myślicie , w normie? Pozdrawiam Edytowane 3 Sierpnia 2009 przez dragonknife Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 IMHO najbliżej prawdy jest Core Temp. Działa raczej dobrze brzy Brisbane-ach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Czujnik działa prawidłowo. Programy natomiast odczytują dane z rejestrów płyty. A że sprawdzenie programu na wszystkich płytach nie jest wykonalne, więc producenci programu zakładają, iż np ten model zapisuje dane tak samo jak inny, co czasami nie jest prawdą i program wyświetla co chce. Co do samej wartości, to raczej w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...