ColoColo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Witam. Mam taki mały problem. Za chwile wybieram sie po drukarke, a właściwie urządzenie wielofunkcyjne Brother MFC-490CW ( o takie). Urządzenie to posiada moduł wifi i mój problem jest związany właśnie z tym jak to urządzenie będzie komunikowało sie z routerem. Obecnie posiadam neta adsl od lokalnego providera - mam od niego modem adslowy i do niego podłączony router wifi Linksys WRT54. Neta odbieram na dwóch kompach (jeden przez Lana, drugi przez wifi). Czy żeby swobodnie drukować z jakiegokolwiek z komputerów potrzebny mi printserver ?? Prosiłbym o w miare jasną odpowiedź :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie trzeba. Drukarkę dołączasz do swojej sieci bezprzewodowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...