Sobota Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Mam mobasa kupionego u nich niecały rok przed "kryzysem" u nich. Może ktoś wie czy nie robią oni kłopotów z reklamacją? Jak mam zmienioną pastę na SB z silikonowego gluta nie pokrywającego całego IHS jak to będzie rozpatrywane? Mam fakturę pudełko i wszystkie akcesoria. Do reklamacji wystarczy co podesłać? Tyle oficjalnie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zapewne nikomu specjalnie nie będzie uśmiechało się prać brudy po kimś. Nie wiem także jak wyglądają takie umowy pomiędzy upadłą firmą a nową. Jednak wydaje mi się, że nowy serwisant może dokładniej przygladać się sprzętowi i odrzucać jeśli tylko coś podpadnie pod konkretny punkt regulaminu. Z drugiej strony muszą Ci udowodnić, że zmieniłeś pastę i na skutek tej operacji sprzęt został uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 to se kup gluta silikonowego : http://allegro.pl/search.php?string=pasta+...p;change_view=1 , posmaruj radiator , podgrzej go suszarka az silikon wyschnie i naloz na czipset nikt nie powinien sie burzyc :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...