Bioły Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Witam, kupiłem na allegro Cooltek Auras 92 dla mojego x2. Przyszedł z odłamanym "końcem" jak na zdjęciu. Wysłałem mejla do sprzedającego zobaczymy co z tego wyniknie. Jednak pytanie będe mógł zamontować bez obaw bez tej nóżki ? Może czymś to przykleić ? klejem do aluminium na wysoką temperaturę ? Drugie pytanie chodzi o zapinkę na AM2 np tu : http://sklep.madtech.pl/go/_info/?id=32557 czy ta zapinka przechodzi przez środek ? i nie będzie potrzebna ta nóżka ? Bo teraz mam dylemat czy tą zapinkę kupić :/ Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Bioły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jeżeli to nowy produkt, to masz gwarancję, powinni Ci to uwzględnić. Do tej zapinki nie jest potrzebny odłamany element, możliwe że ta część jest istotna przy prockach Intela. Przyklejać tego nie masz po co bo się to nie będzie trzymało jak trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...