Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kto wie na ile można podkręcić winfast GF4 Ti4400. Pytam się dlatego że mój maksumalnie ma 295/635. Moim zdanie to bardzo mało, bo widzałem że w jakiś testach GF4 Ti4400 i to bez takiego dużego radiatora podkręcał sie zdecydowanie więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio udało mi się podnieść do 301/640 i przszlo, później dałem na 301/645 i wywaliło, ale gdy znowu dałem na 301/640 to także wywaliło i musiałem zostawić 635. Ostatnio także wywaliło mi 301/635 więc ostatecznie ma 295/635. A dało by coś jagbym dał jeszcze jakiś wentylator, bo w sumie ten oryginalny jest całkiem spory.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio udało mi się podnieść do 301/640 i przszlo, później dałem na 301/645 i wywaliło, ale gdy znowu dałem na 301/640 to także wywaliło i musiałem zostawić 635. Ostatnio także wywaliło mi 301/635 więc ostatecznie ma 295/635. A dało by coś jagbym dał jeszcze jakiś wentylator, bo w sumie ten oryginalny jest całkiem spory.

Dodatkowe chlodzenie do pewnego stopnia zawsze cos da. Ale nie przesadzajmy, masz wypasionego gf4 i jeszcze malo ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak szczeże to w wali mnie te podkręcanie, wolałbym żeby w Open GL mi chodziła normalnie!

Qrcze nie mam pojecia co moze byc tego przyczyna, ze tak wolno Ci to chodzi.

Sprobowales juz w q3 albo w 3dmarkach ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...