Zieger69 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie umiem się zdecydować. Który zasilacz wybrać ? Coisair jest troszkę tańszy. Chciałem kupić w proline, ale tam dają tylko 2 lata gwarancji na zasilacze (?). Więc zamówiłbym w esc, ale nie umiem się przekonać, do któregoś z nich ... Teraz mam Tagana, nie narzekam, ale może warto by zmienić firmę ? Tym bardziej, że Corsair to nowość. Tagan ma 4 linie 12v, ten Corsair 1, co jest lepsze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tagan. Jak Ci 4 linie za dużo to ma przełączenie na jedną dużą 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Tagan bz 1300. Chociaż ja tam nie wiem ;) I guess I won't be using my Tagan BZ700 when I build a core i7 next month. any recommendations? pm, me. Jeez just the working condition doesn't look comfortable. They are like making PSUs on a kindergartens desk. THe BZ700 is a different platform than the BZ1300. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1371441&page=3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cael Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Obydwie sa bardzo dobre. Ja bym bral Corsaira HX Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Cael Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 BZ 700 to chyba ostatni Topower z rodziny .... jest nie do zrycia, gwarantuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 BZ 700. Mam nie narzekam. Ustanowiony na jedną wspólną linię. Zwęglił mi jedną płytę i nawet nie mrugnął. Do kręconego i7 i GTX285 jeszcze wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 BZ 700. Mam nie narzekam. Ustanowiony na jedną wspólną linię. Zwęglił mi jedną płytę i nawet nie mrugnął. Do kręconego i7 i GTX285 jeszcze wystarcza.;d;d to prawda mają power te BZ-ty, szkoda tylko ze świeca ja choinka na B.N. ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) ;d;d to prawda mają power te BZ-ty, szkoda tylko ze świeca ja choinka na B.N. ;/ W sumie dla mnie nie jest to minus. Czyli mówicie, że ten Tagan 700W będzie dobry na dłużej ? @atomel Zwęglił, znaczy mam się go bać ? :D Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez Zieger69 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archee Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ten zasilacz ma być do configa z sygnaturki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ten zasilacz ma być do configa z sygnaturki ?Jeżeli tak, to wystarczy 600W i to luz blus. 550 wystarczy byle dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zieger69 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Tak, ale ma wystarczyć do nowej grafy i i7. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 wyłamię się z szeregu ;) Antec EarthWatts 750W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...