Gość Adamuss13 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 (edytowane) Otóż, mam konto, jest fajnie, zapomniałem żeby nie wrzucać obrazka do siga no i stało się + 20 %, patrzę do regulaminu i czytam "Nieregulaminowy podpis - 10%.", myślę sobie WTF, no ale dobra 10% mnie nie zabije. 2 raz podobna sytuacja znowu 20%, wtedy troche się zdenerwowałem, no i w końcu 3 raz (nawet nie wiem za co, obrazka nie było) znowu 20%. Czy może mi ktoś (administrator,moderator) wytłumaczyć jak dziecku dlaczego za każdym razem dostaję podwójną karę :mur: ? Pozdrawiam Edytowane 4 Sierpnia 2009 przez Adamuss13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Nie mam zamiaru szukac 3 pozostalych ale ostatni dobijajacy warn udziele. Wiekszosc inteligentnych ludzi po 1 ostrzezeniu rozumie przewinienie i to starczy zeby juz przestrzegali zasad Natomiast widoczny brak jakiegokolwiek rozumienia regulaminu i wielokrotne lamanie tej samej zasady nagradzamy ciagiem algebraicznym w %. Zegnaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...