Minskiss Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Podkręciłem Phenoma II 720 do 3.5Ghz napiecie 1.45V temperatura w stresie 35 stopni max czy wszystko jest ok. No i drugie pytanie jest takie ze Everest i wszystkie inne programy pokazują mi że mam karte graficzną z 1gb pamieci (4850 asus) a kupiłem 512... czy wszedzie tak jest ;/? Moze sie w sklepie pomylili? Jak moge to sprawdzic na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 (edytowane) Zobacz w gpuz. Jaką masz płytę? Proc stabilny? Edytowane 5 Sierpnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Minskiss Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zobacz w gpuz. Jaką masz płytę? Ok jednak jest 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 jakim programem sprawdzasz temperature, raczej 35'C dla 3,5GHz 1.45v w stresie to zdecydowanie za mało, chyba że masz jakieś hiper ultra chłodzenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...