marcellus Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dzisiaj chcialem podkrecic swojego Athlonka... Zmniejszylem mnoznik z 11x do 5x (probowalem rowniez 9x) Magistrala (?) nie wystartowala. Komp sie wlacza, sprawdza napedy, monitora nie wlacza. Jeszcze nie podkrecalem, wiec moje pytanie - czy to jest typowy objaw tego, ze mnoznik na CPU jest zablokowany? Ponizej zdjecie core mojego CPU: Nie znam sie na seriach, etc. Jezeli mialbym sie bawic w odblokowywanie mnoznika, to chcialbym wczesniej wiedziec czy chociaz warto (ze wzgledu na serie). Z gory dzieki za wszelka pomoc! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 mnie sięzdaje że to jest wersja Palomino a te wszystkie miały zablokowane mnożniki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dokładnie. Jest to 0,18, a więc zablokowany mnożnik :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Dokładnie. Jest to 0,18, a więc zablokowany mnożnik :(A czy jest to dobra seria? :-? Czy warto go odblokowywac i w ogole sie krecic... Drugie pytanko... Jak podkrecam magistrale to ktore urzadzenia sa 'podkrecane'? procesor, pamiatki, grafika?, karta muzyczna?, sieciowka?! Kiedys wiedzialem... ale zapomnialem :-? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Drugie pytanko... Jak podkrecam magistrale to ktore urzadzenia sa 'podkrecane'? procesor, pamiatki, grafika?, karta muzyczna?, sieciowka?! Kiedys wiedzialem... ale zapomnialem :-? Wszystko co wymieniles sie "podkreca"(teoretycznie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...