Leanier Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Chciałbym kupić laptop do pracy za 3500zł. Zależy mi na bezawaryjności, przyjemnym dla oka designie oraz możliwości bezpłatnego upgradu systemu z Visty do 7 (czytałem że takie coś jest możliwe). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Chciałbym kupić laptop do pracy za 3500zł. Zależy mi na bezawaryjności, przyjemnym dla oka designie oraz możliwości bezpłatnego upgradu systemu z Visty do 7 (czytałem że takie coś jest możliwe). u większości producentów placisz tylko za przesyłke, tj. np. prawie 20E u lenovo i acera albo 29E u toshiby, i tak tą promocją nie są objęte wszystkie produkty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leanier Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zastanawiam się nad Asusem N70SV-TY097. Czy to dobra propozycja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bertold Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2009 zobacz też to http://www.etcomputers.pl/sklep/sony-vaio-...1e-p-42799.html a po drugie trzeba napisać jaka to praca, bo już nawet taki jak ten soniak, chociaż mniejszy niż ten twój asus, nie nadaję się do częstego przenoszenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nafi Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Niedrogi i dobry sprzęt według mnie to HP Compaq 6730s. Wszystkie paramatry mi odpowiadają. Nie wiem czy w tym sprzęcie mogę się do czegoś przyczepić. Zobacz sobie parametry o oceń http://www.swiatlaptopow.pl/p/pl/6474/hp+c...g-+na836ea.html Sama zastanawiam się nad jego kupnem bo uważam, że cena niska a sprzęt niczego sobie. Dysk i pamięć są dla mnie w pełni wystarczające. Reszta też mi odpowiada i sama będę mieć problem z zakupem laptopa;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...