marcellus Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Witam! :) Juz kiedys ta gre przechodzilem jak tylko sie ukazala... Wlasnie wziela mnie zajawka na jej ponowne odpalenie, jednak tym razem chcialbym zrobic cos z ta okropna czcionka :evil: Chodzi mi po prostu, czy jest jakikolwiek sposob na polepszenie/akceleracje jakosci czcionki? Mam wersje PL (jesli to cokolwiek zmienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 A czy wogole ktos widzial patcha akcelerujacego ta gre ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 no gra jest przednia ale jakos tak producent sie nie kwapil aby wydac jakies konkretne pacze tudziez narzedzia...no chyba ze o czyms nie wiem ;) pozdrawiam...BTW: szykuje sie podobno druga czesc The Londest Journey Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Podobno pod innym tytulem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Podobno pod innym tytulem. kaeres: czy rzeczywiscie ? czy sie nabijasz z mojej literoofki ? ;) POZDRAWIAM! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2004 Nie, oczywiscie, ze nie nabijam sie. Wyczytalem na gry.wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 21 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2004 kaeres: no rzeczywiscie a nazywac sie bedzie DREAMFALL zapowiada sie niezle - jest na co czekac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aztil Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Hey! Mam problem. Jestem w VIII rozdziale na wysokim drzewie przed tą katapultą, którą drzewiaki zrobiły. I chyba przypadkowo za wcześnie dałem im sznurek od wędki, a nie dałem im rybich ości i teraz nie wiem, jak się katapultować na tą ścieżkę. Nie umiem wziąć z powrotem tej cięciwy. Czy ja już całą grę spaprałem, czy jest jeszcze jakieś inne wyjście? Proszę! Odpiszcie szybko i dziękuję z góry! Dobra, ok, już sobie poradziłem i przeszedłem całą grę. Szkoda tylko, że zacięło mi się na końcowym filmiku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 A ja mam problem na samym poczatku pierwszego rizdziału. Potrzebuję kasy, ide po wypłatę do STANA a ten debil kaze mi pokazac jakis rozkład/plan. Gdzie mam to znależć?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Wisi chyba na takiej tablicy znajdującej się na ścianie w pokoju gdzie jest telewizor w tym domu co mieszka bohaterka gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No własnie jest tak "rozkład obowiazkow w salonie..." ale nie wiem czy to to. tak po za tym to sie nie da tego ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 (edytowane) Tu masz solucję do tej gry. Edytowane 4 Sierpnia 2006 przez daniel89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2006 o dzieki. miałem solucje ale w formie opowiadania, beznadzieja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Mam mały problem techniczny. Obraz jest zniekształcony, w ten sposób, że przypomina okręg (jakby "zagina" wierzchołki obrazu). Co z tym fantem...? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...