PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Ta poczytalem to co bylo w szukaj a jst tego tam duzo ale mam troszke inny problem czy mozecie mi doradzic ktora z tych 4 kart najlepiej kupic i ktora wedlug was jest najwydajniesjsza i najlepciejsza :) http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6101 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6098 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6526 Mi wynika z tego ze herc :) - ale saphir jest 128 mb :) ehh niewiem co lepsze :| - powercolor chyba odpada (tylko czemu jest najdrozszy ? :| ) Pomozcie : ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ja bym brał herculesa bo na prawie najwyższe taktowanie 250/480 , firma jest dobra i kosztuje 459zł. sapphir ma gorsze taktowanie pamięci 400MHz a 128 MB nie wykorzystasz, taki bajer, chwyt reklamowy. nie wiem, dlaczego power color jest taki drogi, 150zł więcej to rzeczywiście jest niezła sumka. nie warto dopłacać. więc HERCULES, według mnie przynajmniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Bierz Herca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam13 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Moim zdaniem bierz HERCULESA. Te 128mb w przypadku Saphire to taki niepotrzebny bajer który i tak nic nie zmieni w wydajności, wiec nie warto przepłacać. Power Color jako jedyny posiada wejście video (przynajmniej tak wynika z opisu) więc może stąd ta cena. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 a juz przy okazji tego topicu mozecie mi powiedziec do ilu takiego nowego herca moglbym skrecic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 ja na dniach będe swojego herca odbierał :) chyba że mi znowu powiedza ze w przyszłym tygodniu.. ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 BIERZ HERCA to najlepszy wybo z tych kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gr8-2N Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 cena oki, parametry oki, nieźle się zabuja jak się poprosi więc nie ma czego się czepić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurasL Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Ja też biore Herca jak tylko dowiozą do sklepu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 coz sapphire 9100 64mb kosztuje cos kolo 370 pln wiec wedlug mnie nie oplaca sie dawac ponad 80 pln wiecej za herca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 No u mnie mozna dostac za 335zl juz 128 bitowego Sapphire :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkB Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Bierz hera ja też mam tą kartę i jestem bardzo zadowolony, z kręceniem też nie jest najgorzej procek na 290 i ramy na 580 idą ale jak dam radiatorki będzie lepiej:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 u mnie herc jest po 435 wiec jeszcze da sie przeżyć.. a jak sobie czytam jakie kloski ostatnio się dzieja z tymi radkami to wole zapłacić ciut więcej i mieć spokój ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 czyli wybor padl na herca :) - a jak ktos mi jeszcze powie czy jest duaza roznica miedzy 9100 9500 a 9500 pro to juz wogole bede wdzieczny - bo niewiem czy brac 9100 czy moze 9500 bez pro :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 hercules bez dwoch zdan , mam i sobie chwale :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBorg Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 czyli wybor padl na herca :) - a jak ktos mi jeszcze powie czy jest duaza roznica miedzy 9100 9500 a 9500 pro to juz wogole bede wdzieczny - bo niewiem czy brac 9100 czy moze 9500 bez pro :| Jesli masz kase to bierz 9500, jak go jeszcze zmodujesz na 9500PRO to bedziesz FULL HAPPY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 zmodowany R9500 jest sporo szybszy natiomiast niezmodowany w wielu grach sporo wloniejszy w nielicznych niewiele szybszy wynika to z jednostek na potok 1:4. skolei R9100 ma 2:4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 zostane przy 9100 powod prozaiczny roznica miedzy 9100 a 9500 prawie 500 zl - troszke duzo , narazie kupie tego 9100 herca i podkrece ;) (pewnie z wasza pomoca ;P ) - a jak zejdzie nastepna wyplata do mnie to moze sobie kupie 9700 pro :) a tego spyle :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 wiec ze podkrecanie vga przynajmniej u mnie przy procku 2000+ bardzo malo daje :( pewnie juz przy 2600+ roznica jest zauwazalna ale tak to prcesor nie nadąza za karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PANTHER X Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 zobacyzmy czy mi sie uda 1700+ skrecic na 2400+ or 2600+ ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...