Tomek24 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Cześć :) Mam problem. Nie mam zakładki smartgard. System winxp prof przeinstalowany, na to zainstalowane sterowniki v 3.2 do tego control center też najnowszy i nic nie mam tej zakładki. Jak mam to sobie włączyć?? Jakieś zmiany w rejestrze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Zainstaluj Rage3d tweak i tam sobie można to włączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Przekopałem wszystkie opcje w tym progsie ale na taką która włącza smarta nie znalazłem. Prosze o jakąś wskazówkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek24 Opublikowano 5 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2003 Przekopałem wszystkie opcje w tym progsie ale na taką która włącza smarta nie znalazłem. Prosze o jakąś wskazówkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...