Yah00 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Witam! Szukam płyty głównej, która osiągnie FSB na poziomie 445. Powiedzmy do 300 zł. I jeszcze jedno pytanie: ile razem mógłbym wziąć za płytę główną i ramy, które posiadam obecnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 EP35-DS4 podobno 450 fsb robi sam jeszcze nie sprawdzałem KLIK jest za ok 300PLN lub drożej MSI P45 NEO 2FR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yah00 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 A co myślicie o MSI NEO3 FR? I jeszcze jedno pytanie: ile razem mógłbym wziąć za płytę główną i ramy, które posiadam obecnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 (edytowane) Też dobra płyta zobacz w temacie który podlinkowałem, NEO2 ma lepsze chłodzenie i Dr.Mos, pogoogluj, musisz dobrać odpowiednie pamięci przy MSI, EP35-DS4 też dobra puścisz swój proc na 4,0, u mnie E5200 tyle idzie. O wycenę sprzętu spytaj w odpowiednim dziale. TEST przejrzyj pierwsze 3 strony. Edytowane 6 Sierpnia 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...